resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 2784
    sneijder'den, elit liglerden örnek verenlere şu örneği bi hatırlatalım da:

    hani geçen yıl real madrid'le eşleştiğimizde mourinho ve sneijder videoları dönmüştü burda. bi ara sneijder acayip formsuzdu da mourinho git evine dinlen tatil yap kafanı topla gel demişti. sonra da sneijder gelip ortalığın a.ına koymuştu ya.

    hani elit liglerden elit teknik adamlardan örnek veriyorsunuz, mourinho'nun her futbolcusuyla arasında hayvan gibi muhabbet olduğunu falan düşünmez misiniz hiç? mesela sen mou dünyanın en büyük teknik adamı derken burda drogba sneijder başka yerde ronaldo cech başka başka yerlerde pepe lampard hep mou'ya hayran ya hani; demek ki neymiş, iyi teknik direktörlük iyi taktik bilmekle bitmiyormuş. bu burda da böyleymiş, başka elit liglerde de. lider olmak lazımmış, kendini futbolcuna anlatabilmek, sorumluluk alabilmek, bu kadro zaten benim değil yeaaa deyip ortadan çekilmemek lazımmış di mi?

    burada kimse gerets'e, zico'ya, lucescu'ya falan sallamıyor bu arada. bunun ayrımına varalım önce. 70 yaşında torunlarına para bırakabilmek için gelmiş aragones düzeyindeyse mancini vizyonunuz, ayrıca sıçmışız demektir bu da ayrı bi konu. zico'yu, lucescu'yu, gerets'i falan hep yönetici kompleksleri göndermiştir, aynı fatih terim gibi. kapiş?
App Store'dan indirin Google Play'den alın