resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 2782
    tipik "türk" mentalitesinin, "türk" futbolcusunun, "türk" basininin ve takimdaki yenicerilerin kurbani olmus hoca. bu ülkeye, bu insanlara tipki sneijder gibi fazla ve haram olan hoca.

    gitsin elit bir ligde futbolu bilen, kendisini anlayan, profesyonel ve isini adam gibi yapan insanlarin arasinda calissin. kendisine de yazik, bize de yazik. takimdaki bazi yavsak futbolcular cephe almis, götu boklu volkan ayisi bile "gidici" olarak yorumluyorsa bu is coktan bitmistir.

    mancini'den daha fayda gelmez...

    mancini gibi bir ismi de tipki schuster, löw, aragones, lucescu, tigana, del bosque, toshack, zico, parreira, hiddink, rijkaard ve gerets gibi paketleyelim. zaten bu isimler hoca moca degil. hepsi kötu ama bizim mentalitemiz muhtesem. biz mukemmeliz ki, dunyanin en elit hocalari bile bizi calistiramiyor. kimisi dunya kupasi, kimisi avrupa kupasi, kimisi uefa kupasi, kimisi sampiyonlar ligi kupasi kazanmis, dunyanin en ust duzey liglerinde sampiyonluklar yasamis, en ust duzey takimlari yillarca calistirmis hocalar. ama biz muhtesemiz bize göre futboldan anlamiyorlar.

    o yuzden mancini de gitsin.. sen bam uclusune bakma rijkaard gitsin, burak yilmaz'a, servet cetin'e, hocasina forma atan selcuk'a bakma.

    en kolayindan mancini gitsin...

    mancini gitsin hagi gelsin. o gitsin bulent ünder gelsin... sen mentaliteyi degistirmek icin hicbir sey yapma.

    sen mukemmelsin.

    cünkü türksün bi kere...

    sheqlin yeter...
App Store'dan indirin Google Play'den alın