resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 5695
    her mac patlayacak diye medet umanlar artik farkina varsinlar. lazio'ya kakalayamadigimizda elimizde patladi bu adam.

    hakan sukur'le kiyaslayanlar bile goruyorum. vallahi carpilirsiniz. hakan gol atamadigi, sac bas yoldurdugu her mac dahi hemen tum pozisyonlarin organizasyonlarinda var olurdu. hucum merkezi olarak oynamis bir adamla ayagina top degen hucum cop olan bir adam karsilastirilmaz.

    "ileri uçta oynasın" diye yırtındığınız adam daha kısa vadede rizespor'a karşı, konyaspor'a karşı, kayserispor'a karşı ve son olarak sivasspor'a karşı forvet oynadı? 5 dakika dahi verimli olabildi mi? kabullenin artık bu adamın sorunu pozisyonuyla değil, bir futbolcunun sahip olması gereken özelliklerin hemen hiçbirine sahip olmamasıyla alakalı. cepheden gelen topları tek hamlede kontrol edemeyen bir kabiliyetsizlikten bahsediyoruz; değil ki servis yapmasını, adam geçmesini bekleyelim. hakkındaki en büyük yanılgılardan biri de kuvvetli ve atletik oluşu yalanı. birebirde faulsüz yıkabildiği stoper görmediğimiz detayını geçelim; önde dahi başlasa savunmacılar çok çok rahat şekilde yetişip bozabiliyorlar. 12 nisan 2014 sivasspor galatasaray maçında taç atışını istediği gibi atmadığı için veysel sarı'ya el kol sallayan bir kafa yapısı hakkında konuşuyoruz; takımın saha içinde forvetinin ayağına atılan toplarda destek koşusu yapmasını nasıl bekleyelim, herkes burak'ı tanıyor artık.

    hücum stratejileri hakkında biraz bilgiye sahip herkes burak'ın bu takıma "faydasız" dahi olamayacağını bal gibi biliyorlar. galatasaray'ın uç elemanının bu kadar vasıfsız bir halı saha golcüsü olamayacağını kabul ediyorlar.

    unal aysal da göz göre göre sozlesme uzatsin madem kendisiyle. birlikte giderler. kendi bilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın