resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 2777
    insanlara anlatmaya calistik daha 2 ay sonrasinda. bu kotu hoca dedik. galatasaray kalibresinde degil dedik. beraberlikde sevinir dedik. bu pisiriklikla takim kazanamaz dedik ama dinletemedik.

    ilk ayinda bu fatih hoca'nin kurdugu kadro dediniz. devre arasinda 9 adet futbolcu transfer etti telles disinda alayi patlak. salih dursun'u sag bek aldik, antep deplasmaninda sag acik oynatmaya kalkti. chelsea macina 4'lu hucumcuyla cikti, kendi sahamizda akhisar'a ise 3'lu hucumcuyla sanki chelsea akhisar'dan daha kotu bir takim. disiplin desen 0. takimda herkes ayri telden caliyor. drogba, daha sene basinda fatih hoca'nin emrinde, fener'i mundar etmedi mi? selcuk evet ilk seneki formunda degildi ama bu kadar kotumuydu? burak yilmaz catir cutur sokmuyomuydu gelene gecene? e bu mancini'nin altinda tum futbolcularin formu dibi gormedi mi?

    hala neyini savunacakmisim. berbat bir hoca kendisi. daha tonla yazarim da sinirlerimi yipratmak istemiyorum daha fazla. hala yeniceri yerlilermis. ulan yabancilar da oynamiyor ki!!
App Store'dan indirin Google Play'den alın