resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 2746
    olmayacaktır. hiddink, löw, del bosque niye olmadıysa kendisi de o yüzden başarılı olmayacaktır. kendisi iyi bir teknik adamdır ancak gazla çalışan futbolcuların gaz ihtiyacını karşılayamadığı için başarılı olamayacaktır.
    almanya altyapısında yetişmiş koray günter'e bakın 19 yaşında; umut, eboue, selçuk'a bakın kaç pozisyonda geri koşmadılar? takımın "en çok para eden, en çok kazanan" oyuncusu sneijder sol kanatta oynayıp sesini çıkarmazken burak 3 maç solda oynadı diye 50 gazeteye röportaj verdi. terim sol iç oynatınca sesini çıkarmayan selçuk sahada küstü bildiğin küstü. ha diyecekler ki futbolcu bu makine mi tabi motivasyon ihtiyacı var, yıllık 2,5 milyon € alan adamın madrid,barça,bayern, derbi maçına çıkarken motivasyon ihtiyacı olur sivas maçında değil sivas maçına çıkıp sahada gezen adam sırf o maç için 15.000 € = 45.000 lira alıyor ihtiyaç? tabi alışkın olmadıkları için başlarında sürekli bi abdürrahim albayrak'a ihtiyaç duyuyorlar, kendilerini gazlayan, fırçalayan bir otoriteye ihtiyaç duyuyorlar çünkü mücadele etmesi gerektiğini unutuyor.

    taktik hatalar yapmadı mı? yaptı yapıyor da ancak futbolcularının sahada böyle gamsız oynayacaklarını tahmin edemedi nasıl olsa teknik adam göndermek kolay, yerli oyuncusun ihtiyaçları var sana.
    neyse var mı gazlayan hoca boşta yılmaz vural olur mesela.
App Store'dan indirin Google Play'den alın