resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 2743
    sezon sonu defolup gitmesi gereken teknik direktördür. overratedların allahıdır. şampiyon olan takımları ona rağmen şampiyon olmuştur. bu nedenle hiçbir takımda tutunamamış ligin çok üstünde kadroları şampiyon yapıp denkleriyle yarıştığı avrupa'da başarılı olamamıştır.

    bir kere oyuna sonradan hamle yeteneği sıfır. takımın gol aradığı her maçın son dakikalarında en kalıplı forveti çıkarıp dönen topları alsın diye orta saha koyuyor oyuna. bunu manchester city'de de yapıyordu. dzeko nefret ediyor mancini'den. zaten gidişinin en önemli nedenidir futbolcular. son dakikaları doldur boşalta döneceği aşikar olan maçlarda bir uzun eksiltiyor. ki ben bir tane mancni de şunu yaptı da kazandık dediğmiz maç bilmiyorum. aksine geriye düştüğümüzde oyuncu değişiklikleriyle daha da ivme kaybediyor takım.

    geldiğinden beri çözmesi gereken bir deplasman sorunu var. tek sorun. bunu da çözemeyecekse kimse bana zaman falan demesin. bu adam yıkık bir takıma gelmedi. ligi domine eden takıma geldi.

    biz taraftarın en çok övündüğü ve sevindiği konuydu takım içi dostluk onda bile çatlamalar var geldiğinden beri. her gün geri götürüyor takımı.

    nerde overrated var cımbızla çekiyoruz önce rijkaard şimdi bu. adım gibi eminim ki mancini'nin kariyeri de onun gibi dibi görecek. sabır sabır diyerek bir senemiz daha çalınacak. hoşgeldin ya kaos! hoşgeldin ya keder!
App Store'dan indirin Google Play'den alın