resim
Guillermo Enio Burdisso
Takım:Huracán
Mevki:Stoper
Yaş:35
Boy:1.89
Uyruk:Arjantin
  • 283
    dahi spor yorumcuları tarafından nasıl oluyorsa bardağın dolu tarafından bakılmaya çalışılan topçu. onlara göre zaten ekimden beri bardak hep dolu, boş olan kısmı dudak payı!

    transferin bitmesine bir iki gün kala apar topar getirilen bir topçu, senin en kritik sınavlarından birinde antalya maçında şampiyonluk ümitlerinden bir dal almış, bursaspor ile kupa maçının ortalarında yerini dinlenmesi gereken semihe bırakmıştır.

    ulan dahi! yerli transferi olmazsa olmaz da, 20 maçlık kadroya girememe serisi yapan salih, kadroya alınmayan umut, ne idüğünü dahi anlayamayacak kadar oynamayan koray, adını daha bir iki maçta ya duyup ya duyamadığımız oğuzhan takımın bu amaçlarına araç olan lig şampiyonluğundan koptuğu zamanlarda oynamayacak da ne zaman oynayacak? adamlar forma numaraları kadar dakika bulamadılar neredeyse. sen bakkaldan etini tavuğunu al, yemeyince kime fayda?

    kusura bakmasın kimse ama galatasaray ucuz mal alacak kadar zengin değildir.

    idareten hagi de gelebilirdi bu takımın başına, bilmem kim de. niye mancini geldi biliyor musun? çünkü hedeflerimiz var.

    galatasaray idareten alacaksa necati ateş gibi alır. ne vereceğini bildiğini. ne idüğünü belirsizi değil. ayrıntılar bize gelecek hakkında bilgi verir hep. burdisso gibi bir adam bir kere geldiyse, daha da emsali topçular gelecektir.

    ben burdisso alınmasın demiyorum alınsın, kötü bir topçu, bu lafı da alınsın.

    edit: bazilarinin kalbi kan pompalamaktan baska is verince sacmalar, bazilarinin da bi tarafina oturmaktan baska is verince sacmaliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın