• 439
    sözlük bugün acayip sinirliyim. sinirim ne galatasaraya ,ne başkasına ,kendime.

    hani bir kız görürsün dersin ; bu tam benim hayallerimdeki kız. senin için yaşamanın amacıdır o, sadece onu düşünürsün ,uykuya dalmadan önce onu düşünürsün ki rüyanda onu görmek istediğinden, ertesi gün onun hayaliyle uyanmak istediğinden .

    işte bu kızı sonunda bulmuştum, ama sadece uzaktan izleyebiliyorum. o mutluysa ben de mutluyum, o gülüyorsa bende gülüyorum, o o gün üzgünse ben de o gün üzgünüm.
    onu o kadar çok seviyorum ki sevgim resmen utancımla aynı doğrultuda. onu görünce kalbim öyle bir çarpıyor ki inanamazsınız ,yerinden çıkacak gibi ,bir kelime söylese buz tutarım heralde o. tek bir kelime söylese benim için en güzel şiir ,en güzel şarkı olucak ama utancımdan karşılık da vereceğimi zannedemiyorum. olsun diyorum onunla hayallerimde muabbbet etmek bile güzel.

    böyle hayaller kurgular bir yere kadar artık dedim. bu iş nereye kadar artık cesaretini toplayıp bir şeyler demen gerekiyor.etrafında tanıdığı herkesi neredeyse tanıyorum , hepsiyle muabbetim var ; diceksiniz ee neden konuşamıyorsun o kadar mı utanıyorsun evet işte kafama sokayım konuşamıyorum, anlasın istemiyorum sevdiğimi sözlük, çünkü hayallerimde daha güzel olmasından korkuyorum ya diyorum hayallerimdeki kadar güzel değilse ya karşılık vermezse benim sevgime ya anlar da ters teperse, bilmiyorum sözlük saçma gelebilir ama napayım huyum böyle.

    bugünkü olaya geçiyorum
    normalde dersliklerimiz farklı. bugün geldi bizim derse.sınıftan içeri girmesiyle real madrid maçında drogbanın 3. golü attıktan sonra olcak mı bu sefer dedik de bi heyecanlandık ya onun en az bin katı derecede bir heyecan sardı her yanımı tabi kalbim güp güp atıyor.dersi işledik ben çaktırmadan bakıyorum o yeşil gözlerine ama fark etsin de istemiyorum; ya diyorum farkeder de bana ters ters bakarsa, o zaman hayallerimi de o bakışı ele geçirir ve ben hayalleri de olmasa ne yaparım, biterim.sonra ders bitti. yağmur damlaların altında o gidişini izledim, hayallerime yeni bir resim daha eklenmişti .artık daha mutluydum. arkadaşlarla bi 5 dakika sigara içtik.tabi aklımda o .arkadaşlarla en sonunda üniversitenin kafesinde oturup çay sigara yapma kararı aldık ,sigara tek gitmiyo malum. girdim kafeye karşısında çok yakın tanıdığım bir abim ,muabbetim o kadar iyi ki artık zincirlerin kopma zamanı, hayaller gerçeğe mi dönüşüyor ,sonunda allahım golll mu yoksa .önüme altın tepsiyle bir fırsat gelmişti resmen .tanışmanın tam sırasıydı tam masalarına doğru yöneldim ;bana öyle bir baktı ki dondum kaldım ,hiç bişeyi görmedim resmen ,o arada zaman durdu ve ne olduğunu anlamadan bi anda yanlarından öylece geçip gitmiştim elimdeki fırsatı kaçırmıştım hemde altın fırsatı kaçırmıştım sözlük içinizden ne geçirdiğinizi biliyorum ;''bunu bile yapamadıysan hiç bişey yapamazsın cümlesini içinizden dediğinizi de'' biliyorum. merak etmeyin kaç saattir aynısını kendime diyorum

    son satıra geldik sözlük şimdi aklımda bir soru bu aşk sadece hayallerde mi kalıcak yoksa hayaller gerçeğe mi dönüşecek?
    sözlük size soruyorum çoğunuz benden büyüksünüz ;hagiyi ben hep hayallerimde yaşadım hayallerimde o kadar efsane ki anlatılamaz( o zamanlar küçüktüm ,öyle tv başında maç izleyen bir çocuk profilim de yoktu açıkcası) sizce hayallerimde çok mu büyyüttüm yoksa hagi anlatılmaz yaşanır mı diyorsunuz ,gerçekten hagi benim hayallerimdeki hagiden daha mı büyük futbolcu?

    alllahım golll mü?
    nolur goll olsun...

    edit:hagi hayallerimde büyüttüğüm kadar değilmiş,maalesef :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın