• 3044
    yıllardır çeşitli platformlarda iq seviyesi olmayan sarı renkli kuşların, onun biraz büyüğü olan yine kuş cinsinden gelen kuşların, bazı balıkların ve gereksiz konuşmayı çok seven salakların ''galatasaray cemaatin takımıdır.'' ithamında bulunan taraftarların, yöneticilerin ve başkanların desteklediği kulüptür. bide bunların hepsini birleştirirlerdi eskiden. yani cemaat dedikleri zaman hepsini katarlardı içlerine. ne demek istediğimi anladınız.

    9 nisan 2014 tarihli fenerbahçe kulübünün yapmış olduğu açıklamasında bulunan ''paralel'' kelimesinden dolayı, dün ve bugün* çeşitli ortamlarda bu iq seviyesi düşük insanlar tekrar konuşmaya başlamıştır. tabi bu konuşmaların cevabı galatasaray kulübünden çok sert bir şekilde gelmiştir. hani kuşlar biri gelince hemen kaçar ya. heh aynı o şekilde. uçtular.

    varan 1 - şimdi ben bu iq seviyesi düşük olan arkadaşlara konuşacağım. yıllardır galatasaray kulübünde bulunan sporcular çeşitli görüşlere sahip insanlardı. çünkü burası spor kulübüydü. burası siyaset ortamı değildi. galatasaray demokratik özgürlüklerin ve hakların korunduğu bir yerdi. yıllardır söylerler ''hakan şükür, emre belözoğlu vs vs vs. bunlar cemaatçi, bu yüzden galatasaray cemaatin takımı. pensilvanya takımı.'' derler. yeri geldiği zaman ulu çınarız bilmem kaç yıllık kulübüz demeyi bilirler ama kaptanlarının o cemaatçi dedikleri emre belözoğlu olduğunu unuturlar. kaptanlarına cemaatçi, kendilerine cumhuriyetin son kalesi ve mustafa kemal'in askerleri olduklarını söylüyorlar. ironi mi ? hayır tamamen gerizekalılar.

    varan 2 - her fırsatta galatasaray spor kulübü başkanının yaptığı bir gafı tekrarlayıp dururlar, ''20 milyon galatasaray taraftarı akp'ye oy verdi.'' sözünü kullanırlar. evet ünal aysal 70 küsür yaşında bir adam. görmüş geçirmiş, 3-4 dile hakim bir insan. gittiği ülkelerde başbakanlar ve cumhurbaşkanlarıyla muhattap olan bir şahsiyettir. yani demek istediğim kendisi 20 milyon galatasaray taraftarının hepsinin akp'ye oy vermediğini bilecek zekadadır. hep o videoyu paylaşırlar ama şunu hiç paylaşmazlar.

    http://www.youtube.com/watch?v=OG2HERsjUYk

    varan 3 - bir taraftan anıt kabir'e yüyürler, diğer taraftan şu pankartları açarlar;

    http://3.bp.blogspot.com/...p07c/s1600/18aj2.jpg

    http://4.bp.blogspot.com/...600/ADAM-G%257E1.JPG

    varan 4 - bir taraftan cumhuriyet'in son kaleleri, diğer taraftan ilan bastırırlar gazetelere;

    http://www.cumhuriyet.com.tr/...n__yargi__ilani.html

    varan 5 - şike operasyonun en başında bütün fenerbahçe medyası kime yüklendi ? akp hükümetine. peki daha sonra ne oldu. bir anda olayı cemaat'e kaydırdılar. çünkü aziz yıldırım'ın içeriden çıkarabilecek tek kişi başbakan. varan 4'te görüldüğü gibi ibrenin ne tarafa kaydığı çok açık. peki buna ne diyor sevgili fenerbahçe;

    http://www.youtube.com/watch?v=D3olqIqOt9E

    hani cemaat komplo kuruyordu. madem cemaat her işi yapan. bu nedir ?

    http://webtv.hurriyet.com.tr/...h-gulen-ile-gorustum

    ''aziz yıldırım - sayın başbakanın söylediği paralel devlet orada da var.''

    ''ahmet hakan - peki orada paralel devlet vardı da neden sizi suçlamadı.''

    ''aziz yıldırım - bak bi dakka. o tarafta paralel devlet var derken başbakanın söylediği amaçta ki paralel devlet değil.''

    açık açık görülüyor kimin ne oynadığı. cemaatçi diye suçladıkları takım galatasaray ama cemaatin lideriyle telefonlarda görüşen fenerbahçe spor kulübü eski şike hükümlü başkanı.

    varan 6 - ''fenerbahçe cumhuriyet'in son kalesidir.'' bu kalenin savunucuları ise acun ılıcalı ve rıdvan dilmen'dir. bakın kaleyi nasıl savunuyorlar.

    http://www.haber7.com/...basbakan-ile-gorustu

    http://www.hurriyet.com.tr/.../futbol/25467057.asp

    varan 7 - ali ismail korkmaz! acaba bu genci de mi cemaat öldürdü ? biri cumhuriyetin son kalesi ve atatürk'ün bazı askerlerine söylesin onu cemaat öldürmedi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın