• 10
    bu noktadan sonra benim gönlümden geçen final bayern münih-atletico madrid finalidir. bayern münih zaten oynadığı futbolla 2013'ün ocak ayında bile bu sezonun da favorisi olacağını belli etmişti. atletico madrid ise potansiyelinin çok üzerinde bir sezon geçirerek bence en azından finalist olmayı hak etti. hem yıldıray baştürk'ten beridir şampiyonlar ligi finalinde bir türk futbolcuyu izleyemedik. arda turan'ın oynayacak olması bizim için finale ayrı bir heyecan katar. velhasılı kelam; inşallah bayern münih'le atletico madrid eşleşmez diyorum.

    uefa'nın kura çekimlerinde rating vs. yüzünden hile olayları dönüyorsa bayern münih'le real madrid'i eşleştirmezler. çünkü gerçekten çok şaşalı bir final olur. iki takımın ismini art arda söyleyince bile şampiyonlar ligi havasına giriyor insan.* diğer taraftan hile söylentileri bu kadar ayyuka çıkmışken uefa bir kontra yapıp iki takımı birbiriyle de eşleştirebilir. ayrıca hile yoksa bile bu iki takımın eşleşme veya eşleşmeme ihtimali gayet yüksektir. gerçeği hiçbir zaman bilemeyeceğimiz için en iyisi şaibe ihtimaline fazla takılmayalım.

    edit: el nino uyardı; yıldıray'dan sonra hamit ve ilkay da final maçında forma giymişler. hamit bayern'in yükseliş dönemine yetişemedi zannediyordum, ilkay'ı da tamamen unutmuşum. gerçi kendisine ne kadar türk diyebiliriz tartışılır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın