• 9
    mancininin melo yerine yektayı, sneijder yerine selçuk'u ve hakan yerine ceyhun'u oynatacağı bildirildi deniyor.*

    o halde tahminen şöyle bir kadro bizi bekliyor *
    http://www.kadronukur.com/...f2258442e-44942.html

    benim gönlümden geçen kadro ise ;
    http://www.kadronukur.com/...6a0a351b5-44943.html

    gökhansakat sanırım ama keşke o oynasa bence şu anda takımdaki en iyi stoper. ama sakatsa bu maçta onun yerine ceyhun yerine chedjou yu tercih ederim.
    emre çolak her ne kadar kanat oyuncusu olmasa da uzun zaman sonra forma bulduğu için mutlu ve hırslı olacaktır ve çizgiye inmese etkili bir oyun sergileyecektir diye tahmin ediyorum. ileri çıkamasa bile alex'in kademesine girmesi bile büyük bir iş olur bence.
    ortadaumutu tercih etmemin sebebi deplasmanlarda pas yapmıyor ve orta sahada oyunu tutamıyor olmamız sanırım kalabalık orta saha ile bu sorunu çözebiliriz. ki umutu çok beğendim ve artık şans bulması gerekiyor.
    defansif orta saha olarak yektayerine ceyhunu tercih ettim çünkü ceyhun ağır bir oyuncu olsa da hava toplarında ilk müdaheleyi iyi yapıyor ve defansın arasına saklanıp ani atakları yavaşlatabiliyor. yine de yekta da en az onun kadar iş yapıyor orası kesin ki yekta daha yetenekli ancak defansif anlamda bazen zayıf kalıyor ve gereksiz riskler alabiliyor.
    selçuk'u ofansif olarak sevdiğini düşündüğü yerde oynatmayı ve istediği gibiburak'ı kaçırmasını daha duğru buluyorum.
    bence şu kadroyla hem orta sahamız sağlam olur hem de kanatlarımız yürür.
    yedeklerde ise yabancı olarak, chedjounun oynaması durumunda drogba ve ontivero olabilir. ya da tercihe göre drogba onbirde başlayabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın