resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 5677
    kendisi taraftarımız için bir nimet. taraftarımız da bunu bildiğinden, içinde takıma sallama isteği olan soluğu bu adamın başlığında alıyor. gercekten bulunmaz bir nimet yani. garibim vatansız zaten şimdiye kadar kimse benimsememiş, nereye gitse tutunamamıs, destekcisi yok. e o zaman durma vur gitsin hem temizinden takıma olan kızgınlıgını da atarsın kötü seyler soyledikce rahatlarsın.

    bence gitmesini isteyenler o gittikten sonra boşluğa düşecek. cok ciddiyim. drogbaya falan o kadar rahat giydiremeyince artık nereye sövüp rahatlatırlar kendilerini bilemiyorum. bence elimizdeyken tadını cıkarmaya devam etmek en güzeli. hem o da taraftar vurdukca daha da cok bocalıyor. böyle böyle daha zevk verici bi hale geliyo döngü haline gelince.

    bi de bu aralar favori konumuz değişti. "elini kolunu cok kullanıyor abi cıldırıyorum" ilk sıraya cıkarken "top kontrol edemiyor" ikinciliğe geriledi. "ofsaytta dogmuş heralde" üçüncülüğü kimselere bırakmazken dördüncü sırada son günlerin trendi "qralllll" bulunuyor.

    bakalım bugun neler yazılacak, söz taraftarda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın