resim
Giorgian Daniel de Arrascaeta Benedetti
Takım:Flamengo
Mevki:On Numara
Yaş:30
Boy:1.74
Uyruk:Uruguay
  • 16
    iyidir, hoştur mutlaka da neremize sokacağız onu bi anlasaydık iyiydi...

    an itibariyle 5+0+3 olarak gözüken, olsa olsa belki rötuşlanıp 6+0+2 olarak uygulanacak bir yabancı sınırlaması var memlekette. ab pasaportlu oyuncuların yerli sayılması mevzusunda da bir gelişme ufukta gözükmüyor şu an için. neye göre bu tarz transferlerin peşinde koşuyoruz anlayan varsa bizleri de aydınlatıversin bi zahmet.

    muslera, melo, telles, sneijder ve bruma'nın yerlerine garanti desek, geriye 3 hakkımız kalıyor ki, bunlardan birini de ya drogba ya da onun yerine alınacak bir forvet için kullanacağız.

    kalan 2 kontenjan için elimizde -dönecekler ile birlikte- sözleşmesi devam eden tam 6 oyuncu olacak yaz başında; dany ve amrabat'ı hadi bi yerlere iteledik, ontivero'yu da bir takıma kiraladık diyelim elde eboue, chedjou ve hayrovic kalacak ki, oynatayım desen transfer yapamazsın, bi yere göndereyim desen kontratları yüzünden alan olmaz/bu adamlar gitmez, sözleşmesini fesh edeyim desen gücün yetmez...

    iki senedir yabancı sınırlaması diye bir şey yokmuş gibi hareket etmenin neticesinde, şampiyon takımın annesinin ellerinden öpüp fenerbahçe'den 10 puan fark yemeyi başardık. ikinciliği kaptırmayıp şampiyonlar ligi'ne gitmeye duacı olup, mayısı road to ziraat modunda bekler hale geldik. bu plansız programsız kurulan kadrolar ve abur cubur transfer yapan anlayışla bugünleri de arayabiliriz yakında.

    yabancı sınırı genişlemeden/kalkmadan ya da ab pasaportlu oyuncular yerli statüsünde sayılmadan bu yabancı genç yetenek fantezilerinin pratikte hiç bir faydası olmayacak, bonservislere ödediklerimiz kıçımıza girdiğiyle kalacak sadece.

    daha bir sene öncesinde bir hafta arayla sneijder ve drogba'yı getiren biz değil miydik arkadaş, burdisso ne, ontivero ne, arrascaeta ne amk?
App Store'dan indirin Google Play'den alın