resim
Caner Erkin
Takım:Eyüpspor
Mevki:Sol Bek
Yaş:35
Boy:1.81
Uyruk:Türkiye
  • 1510
    baştan belirteyim homofobik bir insan değilim. yazacaklarım hakaret, dalga geçme olarak algılanmasın. geçenlerde konuştuğum fenerbahçeli bir arkadaşımın teorisi şu şekildeydi:

    -------------------------varsayım içerir--------------------------

    -caner heteroseksüel olmayabilir.

    -türkiye'de farklı cinsel tercihleri olan insanların bunu açıkca yaşayamaması, toplum tarafından dışlanması belki de caner'i bir evlilik oyunu oynamaya itmiş olabilir.

    -bu ikilinin çocuğu var. 1)bunun için değişik metodlar denenmiş olabilir. bir çok homoseksüel insanın bu tarz yollarla çocuğu oluyor. 2)çocuk ondan olmayabilir.

    -ne kadar evli olarak gözükseler de insanların bazı fiziksel ihtiyaçları vardır ve bunları birbirleri üzerinden karşılayamıyorlarsa evliliklerini açık ilişki olarak yaşıyor olabilirler.

    --------------------varsayım içerir---------------------

    geçmişte herhangi bir entryde yada konuşurken caner'in bu aldatılma haberleriyle ilgili dalga geçmiş olabilirim. caner'i saha içinde zerre sevmesem de işi bu yönüyle düşününce, böyle bir olasılığı hesaba katınca üzüldüm, dediklerimden utandım açıkcası.

    not: şimdi yanlış anlaşılma falan olmasın heteroseksüelim.*

    edit: teori çöktü beyler. efsane kaleci zapata dediğine göre caner sırf kız için zamanında ankara'ya gidip geliyormuş. sonuç: caner hetero.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın