• 3039
    her yenilgiden sonra kendilerine mağduriyet yaratma konusunda üstlerine olmayan spor kulübü. haftaiçi boyunca yönetiminden futbolcusuna kışkırtıcı açıklamalar yap ortamı ger, yok ağlatacağız yok bayrak dikeceğiz yok saçımı sahanın ortasında keseceğim de sonra sneijder makatının ta en derin yerine boruyu salınca, melo tüm futbolcularını teker teker fino köpeği kıvamına getirip kucağında hoplatınca ağla. ağla senin amk ağla. mağduriyetini sikeyim ağla.

    medyadaki kalemşörleri çıkmış "futbol bu değil:((" diye ağlıyor. ah canım. bu kadar gerginliğe ne gerek varmış. adamları tanımasak fair play aşığı sanacağız. emre'yi, volkan'ı, gökhan g.'yi, baroni'yi, meireles'i savunan adamlar çıkmış melo'ya laf ediyor, galatasaray taraftarının bir kısmı bu yılanları haklı buluyor. akıl alır gibi değil güntekin. he canım melo gitsin yerine konsesao gelsin. bunlar etliye sütlüye karışmayan galatasaraylıları çok sever, volkan ayısı efelenince kaçan lincoln ister. kaleyi bombalayan, volkan'ın ayılıklarına müsamaha göstermeyen sneijder bunlara göre kötüdür.

    cantonasından gattusosuna nerde hafif kırık, yırtıcı adam varsa ilah kabul eden romantik şövalyeler melo'nun gitmesi için götünü yırtıyor. burda bi yanlış yok mu? hani yırtıcı futbolcular iyiydi. taraftarla iyi iletişimi olan her adam için belgesel çekmek isteyen romantiklere noldu lan? nerde onlar? melo söz konusu olunca standartlar neden değişiyor? pardon o galatasaraylıydı di mi. gerçi sizin saçmalıklarınızı yemeye devam edecek beyin ölümü gerçekleşmiş tayfa hala yaşıyor. aynen devam amk romantikleri cantonununkini yalamaya devam edip meloyu yermeye devam.

    son söz olarak emreyi sahadan siktir eden melo edasıyla fenerbahçeye diyorum ki siktirin uefaya, tahkim kuruluna, isviçre mahkemelerine yalvarmaya devam edin. aihm önünde adalete fener yakıp sonra davanızı satın. futbolu sizden öğrenecek değiliz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın