• 823
    http://this11.com/play/abGHjsOamx.png

    25: dünya geneline bakıldığında bizim için velinimettir. ayrıca; turgay şeren'le buluşsun!

    15: uzun zamandan sonra gözlerimizin pasını silen bir sol bek izletmektedir. uzun yıllar galatasaray'da görmek istediğim isimdir. yürüyedur.

    22: (bkz: adam stoper çıktı rıza baba) düzgün ayaklı, aynı zamanda yırtıcı stoper gibi oynayıp, savunmada elimizi rahatlaştırmaktadır.

    26: uzun zamandan sonra bize bülent korkmaz izleten, galatasaray'ın çocuğu, cengaver.

    27: işini ciddiye alsa dünyada eline su dökebilecek sağ bek yoktur. kara trendir. gecikmese iyi olacak, hiç gelmezse kendi bilir. kulüpte capone etkisi bırakabilecek güce, yeteneğe sahiptir. işi kaşarlığa vurmazsa.

    35: zamanında galatasaraylılığa sığınıp çalışmadığı için kızdığım futbolcudur. bu aralar performansı tavan yapmaktadır. 26 şubat 2014 galatasaray chelsea maçından bu yana güzel bir ivme yakalamıştır. bunun böyle devam etmesini temenni ederim.

    8: yere batmış bir galatasaray'ı yukarılara çıkaran fubolcudur. 6 nisan 2014 galatasaray fenerbahçe maçında formayı çıkarttığı için tepki gösterilmiştir buna bende dahilim. amma velakin zaman geçtikten sonra kafamı toplayıp olayların perde arkasını bilmiyoruz belki pişman olmuştur diye düşünüyorum. belki de olmamıştır. asılıp kesilmeden önce olaylara biraz daha sağ duyulu yaklaşmamız gerekir. ne için çıkardığını bilmiyoruz formayı. hepmiz bu adamın samimiyeti konusunda hem fikiriz. taraftarı ve galatasaray'ı sever. bu galatasaray'ı kendi çiftliğine çevirmesi anlamına gelmiyor evet. zaten galatasaray'ı kendi çiftliğine çevirmemiştir. bir sezon kötü oynadı diye yerden yere vurulup ıslıklanmıştır. ablasının kanser olduğunu bilmeyen yok. e zaten açıklamalarındada "ıslıklanmak bir futbolcuyu geriye götürür. beni de öyle" diyor. 2 yıl çok güzel şeyler yaşatan bir adama birden sabrsızca yaklaşmamalıyız. okumak isterseniz (bkz: #1457958) darkness güzelce anlatıp sağduyuluğa davet etmiştir. formsuzluğunu atarsa hagi'nin, bülent korkmaz'ın yanında yer bulabilecek futbol zekasına, yeteneğine, karakterine sahiptir.

    3: dünyanın en iyi santrhafıdır. ete kemiğe bürünmüş ruhtur, hırs küpüdür. bizim olmasından gurur duyulan fbjk taraftarının kudurmasına davetiye çıkarandır. ırkçılara, provokatörlere, orospu çocuklarına en büyük dersi verendir. canımızdır, ciğerimizdir. imzasını attığında bülent korkmaz gibi efsane kalmak istiyorum demişti. öyle kalacaktır. şuanda zaten efsanemiz konumuna gelmiştir. felipe melo'nun askerleriyiz ulan!

    52: inişli çıkışlı performans değil de, hep çıkışta olması gereken ve her seferinde üstüne koyup çalışması gereken ama bunların hiçbirini yapmayan, yeteneğine ihanet eden futbolcumuz. biraz uğraşsa muslera, semih, alex telles, melo, sneijder gibi kendiside ilk 11'e banko yazılabilir. ve eğer çalışmaya başlarsa emin olsun ki bu taraftar onu sırtlayacak ve sahip çıkacaktır. övünecektir. methiyeler düzecektir. oğlum yüzümüzü kara çıkarma!

    10: kendisini tüm dünyaya kanıtlamış, gittiği her takımda fark yaratabilecek, her teknik adamın takımında görmek istediği nitelikte bir yıldızdır. bizde olduğu için çok şanslıyız. sene başında çok eleştirilen ancak kendini bulan futbolcumuz. tosun paşamız! ulan harbiden iyi ki bizdesin şino, ayağına top gelsinde biraz seni izleyeyim diye can atıyorum her maçta.

    11: aslında sezonun bundan sonraki kısmından sonra verim alabileceğimizi düşünmediğim futbolcumuz. yaşı gereği, kafasında galatasaray'ı bitirmesi gereği oynatılmaması gerekmektedir. ama medet ummaktayım malesef. burak'la olmuyor. bunu kesinlikle gördük. tek forvet oynatılsın dendi, oynatıldı. verim alınamadı. sabır edilsin dendi, ettik yine olmadı. ilerde top tutmasıyla ve birazcık istemesiyle yine kendisinin üstüne forvet yoktur galatasaray futbol takımında.
App Store'dan indirin Google Play'den alın