resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 4873
    kaptanımızdır, 2 yıldır şampiyonluklarımızda ve başarılarımızda önemli pay sahibidir. fakat bu sene gerçekten çok kötü oynuyor. hemde sezon başından beri. ama ironi şurdadır ki tam yeniden iyi oynamaya başladığında taraftarımız tepki göstermiştir selçuk'un da içerlemesi buna zaten.

    örnegin kayseri maçında bu tepki gösterilse adam göğüs gerer ulan ben bu takımın kaptanıyım tabi böyle bir maçtan sonra tepki alacam diye. fakat iyide oynadığı ve galibiyetle biten bir fenerbahçe maçında tepki görmesi onu baya üzdüğüne eminim.

    öncelikle o tepki gösteren kendini bilmezlere sesleniyorum, tepki tabii ki göstereceksiniz ama geç kaldınız beyler. sakatlanmış ve çıkmaya hazırlanan vede üstüne hocasıyla tartışan bir adama o anda tepki gösterilmez bilmiyorsanız öğrenin. hemde bu galip olunan bir fenerbahçe maçıysa ve atılan golde pay sahibi olan bir adama hiç yapılmaz. gösterilirse alacağın tepki de bu olur.

    şimdi işin selçuk boyutuna gelelim. bu taraftar kimlere tepki göstermedi ? bu ne ilk ne de son. hatta hagilere ayhanlara gitmeyelim o kadar daha 1 ay önce burak yılmaz da aynı şekilde tepkiyle karşılaştı. ama noldu ? burak selçuk'un tersine daha çok koştu çabaladı adamını taç çizgisine kadar takip etti ve taraftarla kısa sürede barıştı. ama selçuk kötü oynadığını kabul etmiyor sıkıntı burada yada birileri ona iyi oynadığını söylüyor.

    selçuk takımda beklentilerin yüksek olduğu bir oyuncu ve kötü performans sergilediği bir sezonda bu tepkilerin çok doğal olmasını birilerinin ona anlatması ve kabul ettirmesi lazım. bu sezon melo bu kadar yüksek performans sergilemese iddaa ediyorum beşiktaş bize puan farkı yapmıştı 2.likte.

    peki şimdi ne olacak ? öncelikle maçı kazanmamız çok önemliydi bu olay özelinde ve kazandık. kazanınca herşey daha olumlu olur krizler daha rahat çözülür. bugün takımın izin günü büyük ihtimal burak, drogba, tugay vesaire dışarı çıkıp selçuk ile konuşurlar ve onun moralini düzeltirler olayları yatıştırırlar. salı günü ise mancini özel görüşme yapıp selçuk'un gönlünü alır.

    taraftarın ise ilk iç saha maçında gerek pankart gerekse tezahüratlarla gönlünü alması lazım bu adamın. iç sahadaki iç maça ceza alırsak diğer ki iç saha maçında mutlaka gönlünü alması lazım ve sezon bitmeden bu sorunun ortadan kalkması lazım. bu meselenin de daha fazla uzamadan bitmesi lazım çünkü çığırından çıkmak üzere mevzu. yoksa yazın her gün selçuk fenere gidiyor selçuk şuraya gidiyor diye haberleri okur dururuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın