resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 4869
    kardesim gibi sevdigim oyuncu. öyle de kalacak. aslanim benim.

    ama taraftarin hicbir sucu yok. bi taraftar sneijder'a ve drogba'ya yedirmedi selcuk'u. drogba frikik atacakken bas bas bagirdik "oooo selcuk inan oleeeyy" diye. frikikleri atsin diye arkasinda durduk. penalti oldu "selcuk! selcuk! oooooo" dedik. adina pankartlar yazdik. bizim xavi'mizdi selcuk. kötu oynadi "bi derdi vardir" dedik. formu dustu "kedidir kedi" dedik.

    kisacasi son damlaya kadar arkasinda durduk.

    ne zaman burak geldi. selcuk burak'a calismaya basladi, tren o zaman raydan cikti. kanatlar bosken o inatla 3 kisinin arasindaki burak efendiye pas atti homurdanmalar basladi. yaptigi asistlerin cogunu duran toptan yapmis adam inatla kornerde ön direge calismaya basladi o zaman "haydaaaa" dedik. burak beyefendi ofsayttan ciksin diye ayaginda geveledigi toplar yuzunden "selcuk inan top kaybi" diye basliklar acildi sözluklerde.

    "selcuk inan geliyor gol de geliyor" gitti. ustunden formayi cikarip, hocasina "fuck you" diyen ve her mac seyredisimden sonra utuleyip dolaba kaldirdigim o kutsal parcaliya saygisizlik eden bir adam geldi.

    ne zaman burak geldi... isler degisti...
App Store'dan indirin Google Play'den alın