resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 4866
    galatasarayda 1.5 sezon iyi futbol oynamış futbolcudur. yani iki sene bizi şampiyon yaptı lafını neye bakarak söylüyorsunuz yada geçen sene nasıl takımı sırtladı pek anlamıyorum. geçen sene ikinci yarı drogba ve sneijder takıma katılmasa zor şampiyon olurduk. kendisini severim fakat abartıldığının yarısı kadar futbol oynamadığını görüyorum. özellikle burak geldikten sonra 6 ay içinde bu adamın futbolunu bitirdi. bu sene selçuk değil burak kesilse idi selçuk paşa zorunluluktan sneijder ve drogba ile paslaşmak zorunda kalacak ve takım iyi top oynayacaktı. ama biz burak denen kımıl zararlısını hep ilk 11 oynatarak hem selçuk'u hem şampiyonluk şansımızı bitirdik.
    bu son yaptığı hareket ise kendisine hiç yakışmadı. kendisi yerine en az kendisi kadar oynayacak bir türk futbolcu koyabilirsek (yabancı sınırının taa) bence gönderilmelidir. çünkü duygusallığı bırakıp profesyonel olmazsak bu takım bir ileri iki geri gidecektir hep. her meslekte her çalışan profesyonel olmalıdır. yoksa çoğu zaman yarardan çok zararın olur. millet iş yapmaya çalışıyor orada, birde herkesin gönlünü hoş tutmak için çalışmak gerekli. bu gibi olayları avrupada ne kadar görüyoruz. türkiyeye gelen bize uyup taraftara oynuyor, duygusal takılıyor. bize sadece sahada işini yapacak adam lazım. işini yapmayan adam ya gider yada yuhalanmayı yada azar yemeyi kabul eder. sen her olumsuz şeyi böyle kafana takacaksan kaç sezon galatasaraya yararın olur. her zaman şampiyon olacak yada çok iyi gidecek değiliz. sen her tökezlediğimizde forma fırlatırsan sağa sola, nasıl olacak bu iş.
    bu yüzden milli takımımımız bir gazla dünya/avrupa kupalarına katılıp tur atlıyor ama sonraki senelerde hep nal topluyor. almanya, ispanya, portekiz, uruguay, italya her sene nasıl çizgisinde devam ediyorda biz edemiyoruz. duygusallık çok iyi birşey çünkü, keşke bu saydığım takımlarda hep duygusal ve profesyonel olmayan oyunculardan kurulsa dimi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın