resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 4864
    şu formsuz haliyle bile hem fenerlilerin hem besiktaslilarin deli gibi dilendigi oyuncumuz. belki bizim gosteremedigimiz vefayi onlar gösterirler. ama gun gelir derbinin birinde frikikten muslera'yi avlar, iste o zaman kafanizi vurursunuz duvarlara.

    6 nisan 2014 galatasaray fenerbahçe macinda son maçlara gore gayet iyi oynamistir. hatta golumuzde de katkisi oldukça fazladir. sadece bir pozisyonda tercih hatasi yapip sut çekti diye tribünlerden asiri tepki geldi. bu isin boku cikti artik.

    ben selcuk'un yabancilarla arasinin bozuk olduguna inanmiyorum. hatirlarsaniz oyundan cikmak istediği zaman yanina ilk gelen isimler sneijder ve drogba'ydi. özellikle sneijder'in teselli ederken ki vücut dili cok samimiydi. mancini ile arasi bozuk olabilir onu bilemem ama oyuncularla bi problem yoktur bana göre.

    eğer fenerlilerin agzinin sulari aka aka "hazir aralari bozukken hemen devreye girelim. orta sahaya ilaç olur." demesini yedirebiliyorsaniz kendinize protestoya devam edin. bu adam cubukluyu giyerse benim yüreğim dayanmaz ama sizi bilemem.
App Store'dan indirin Google Play'den alın