resim
Rıdvan Dilmen
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:61
Uyruk:Türkiye
  • 3021
    "melo gibi oyunculara türkiye'de yer yok" buyurmuş yorumcu bozuntusu.

    ulan lale; senin takımındaki çubuklu hayvan, kalendeki ayı, baroni, meireles çok mu yakışıyor bu ülkeye? götünle top istop et, her maç taraftarı tahrik et, lincoln'e, sabri'ye kafa göz giriş, ırkçılık yap, çirkeflik yap, hakeme ibne işareti yap, işaret parmağını milyonların önünde diğer elinle yaptığın yuvarlağa sok çıkart, her derbide taraftarın birilerinin kafasını gözünü yarsın sonra da çık melo'ya laf et. hassiktir...

    soruyorum bu lale'ye; yedek kulübesine boğasını keserim işareti yapmak mı daha ahlaksızca, dil çıkartmak mı? rakip teknik direktör'ün anasına avradına sövmek mi ahlaksızca, dil çıkartmak mı?

    yav senin adamın tükürdü ceza almadı, bizimki tükürmeden ceza aldı. senin adamın her maç hakeme el kol yapar, hakemi iki metre iter, bizim engin baytar'ın futbol hayatını bitirdiniz. her fenerbahçe maçında bir iki haksız gol yeriz, ilk kez< adam gibi maç yöneten bir hakeme denk geldiniz, demediğinizi bırakmadınız. bünyamin gezer alex'in kendini atışına penaltı, ofsayttan attığı gole gol kararı verirken dedin mi bünyamin türkiye'yi terk etsin diye?

    işte bu herif bu yüzden şeytan. ama size rağmen bu takım iki senedir şampiyon, iki senedir şampiyonlar ligi'nde gruplardan çıkıyor ve sizin sayenizde bu sene de şampiyonlar ligi'ne katılacak. sizin savunduğunuz pislik takımsa ömrü boyunca şikeci damgası yiyecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın