resim
Emre Belözoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:44
Uyruk:Türkiye
  • 2717
    6 nisan 2014 galatasaray fenerbahçe maçında gördüğü kırmızı karttan sonra uzunca bir süre morarıp bozarıp sessiz kaldı fakat tam oyundan çıkacakken geri dönüp işaret parmağını bir şey iddia eder gibi kaldırarak felipe melo'yu tehdit edecek gibi oldu da etrafındakiler bunu engelleyip kendisini dışarıya doğru yönlendirdiler.

    neyine güvenerek bunu yapmaya kalkışıyor, neye güveniyor da yine "sonra görüşeceğiz" imalı o malum tehditkar triplere bürünüyor gerçekten anlayamıyorum fakat bu sorunun cevabı yıllardır ligde hakemler tarafından korunmasıyla da doğrudan ilgili zaten.

    felipe melo ile kendisini bir kafese kapatsak melo kendisini çiğ çiğ yer ulan, soluksuz yer hem de. hatta önce döver, sonra söver, en son da yer. böyle önce ayaklarından tutup baş aşağı havaya kaldırır, kafasından başlamak üzere bütün bir şekilde ağzından midesine kadar içeri sokar, sadece iskeletini dışarı çıkarır. yedi sülalesi gelse onlarla da fakirleri doyurur. hadi avans olsun diye melo'nun sağ kolunu bir urgan yoluyla beline sabitlesek, hatta sırtına da bir eşek ölüsü bağlasak bu şartlar altında sadece sol eliyle bile kafasını kopartabilir, bacaklarını çatır çatır ayırabilir.

    akıllı ol lan bücür.
App Store'dan indirin Google Play'den alın