resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 4852
    çok ama çok yanlış yapmıştır.

    galatasarayda yeri geldi kimler yuhalandi da böyle tepki vermedi. en basit örneği emee çolak olsun. o çocuk naapsin. kusura bakmasin ama 1.5 yıldır top oynadığı yok. ilk defa yarı yuhalandi yari alkişlandi diye böyle bi atar yapamaz. o zaman emre çolak donu atleti bıraksin gitsin. ben adamin daha yuhalanmadan oyundan alindiğina neredeyse şahit olmadim ama hep koşa koşa kulağini tukaya tıkaya çıktı oyundan. çünkü o da biliyorki iyi ıynamadi. traftar kızgın sinirli. ama biliyor ki o sinir orda kalıcak ve bitecek.

    yıllardır maça gidiyorum daha 1 defa olsun bir futbolcumuzu yuhalamadim hatta her seferinde bağirdim yapmayin diye. hep alkış tuttum. aynısı 6 nisan 2014 galatasaray fenerbahçe maçı için de geçerliydi. ancak alkışlarken selçuk'un o tavirlarini görünce ciddi anlamda sinirlendim. 10 numara top oynarsin edersin bi hata yüzünden seyirci yuhaladiği için o atari yaparsin anlarim. yada ne biliyim bütün sezon iyi oynamiş olursun kırk yılın başinda 1 kötü maç çıkarmışsındır. seyircide yuhalamıştır ona tepki göstermişsindir anlarim. şahsi filrin yuhalanmayi kimse hak etmez ama tepki gösterilmesi gereken biri varsa selçuk bunlarin başında gelir.

    her şeye rağmen gerçekten kalmak istiyorsa dileyeceği küçük bir özür her şeyi değiştirir. özür dilemek küçüklük değil bir erdemdir. umarim ki böyle bir şey yapar ve aramız düzelir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın