resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 2675
    teknik direktörlük kariyeri tartışılamaz hocadır. hatta italyanların bile söylediğine göre iyi de hocadır. bak ben demiyorum italyanlar diyor.
    ancak tüm bunlar ülkemiz için bişey ifade ediyor mu ? yok dostum etmiyor. neden??

    çünkü bizim ülkemizin kendine has yapısı bu tip mevki sahibi iyi kariyerli hocaları benimsemiyor. ya da bu kadar üst düzey futbolcularla çalışmış bu adamlar, artık hangi sebeple olduğu tartışılır , bu ülkeyi ,bu ülkenin kafa yapısını, taraftar tepkilerini , türk oyuncuları yönetmekte zorluk çekiyor.

    neden?? çünkü bunların kafalar farklı çalışıyor dünyaya farklı bakıyor. senin hocaların gibi lan lun hööyyt yapamıyor..e bizim topçularımızın anladığı dil de bu dil.
    sen hiç ''e ama nerde profesyonellik , bu yaşta milyon dolar alıyor bu herifler'' diye düşünme. çünkü bu oyuncuların kafa yapısı bu. senin gibi benim gibi yani...

    o zaman napacaksın yönetim?? böyle üst düzey hocaları getirmeyeceksin. çünkü bu kadar kariyer sahibi olup ta bu ülkede başarılı olan hoca ben hatırlamıyorum. olanlara bakarsan (lucescu,gerets,zico vs....) işte onlar da bizim bildiğimiz hocalar gibiler zaten.

    sonuç olarak sene sonu gitmek istediği söyleniyor. gider mi gitmez mi bilmem de bunca yatırım yaptırıyosun gençleşiyoruz diye dünyanın çocuğunu alıp getirdin e nolacak şimdi bunlar sen gidince ?? sat başka takıımlara satabilirsen sonra gitsin yine benim galatasarayım ın milyon dolarları.....
App Store'dan indirin Google Play'den alın