resim
Kazım Ersun Yanal
Görev:Teknik Direktör
Takım:Amed SK
Yaş:62
Uyruk:Türkiye
  • 482
    fenerbahçesinin her yenilgisinden sonra "arqhadaşlar saha içi şeyleri qhonuşmak isterdim ama saha içinde qhonuşulacak çoh şey yokhh maalesef. :( :( :( .s .s .s" şeklinde ağlayan ve bir kez olsun delikanlılık edip rakibini tebrik etmeyen teknik direktör müsveddesi.

    6 nisan 2014 galatasaray fenerbahçe maçından sonraki basın toplantısında da aynı şeyi yapmıştır.

    ondan sonra bazı futbolcuları çıkıp der ki "futbol erkek oyunudur."

    bu mu senin erkekliğin?

    hayır küfür, gerilim, kavga olayı bi bizim sahada oluyor sanki de paşamız diyor ki "sahada küfür vardı, gerginlik vardı. ne konuşayım ki ben?" kaldı ki ortalığı geren kendi oyuncusu çubuklu tosun. acaba bu maçı kazansaydınız da aynı şeyi mi söyleyecektin? tabi ki de hayır.

    6 nisan 2014 galatasaray fenerbahçe maçı sonrası yapılan basın toplantısının sonunda "ilk yarıda galatasaray fenerbahçe'ye istediği futbolu oynatmadı, bunun sebebi neydi sizce?" diye bir soru yöneltildi kendisine. "valla maçın başındaki gerginlik tüm ipleri kopardı zaten ehe ehe :d :d maçın başında futbol mu vardı? herkes birbirine giriyordu. :d :d" şeklinde saçma bir cevap verdi.

    bekir'in dediği gibi, azıcık erkek ol ve bükemediğin eli öpmesini bil. mancini 2-0 yenildiğimiz derbide böyle mi konuştu? o maçta da küfür, gerginlik, tahrik ne ararsan vardı. mancini tebrik etti ve konu kapandı.

    bu yüzden;

    ersun ağlaaaaamaaaaaaaaaaaa *
App Store'dan indirin Google Play'den alın