• 36
    selamlar hocam,

    sizi galatasaray'a gelmenizle veya manchester city/inter dönemlerinizden tanıyan biri değilim şükürler olsun. sampdoria ve lazio'da oynadığınız dönemlere tekabül eden size ait formalar hala evimde duruyor. lazio'da yardımcı olarak başladınız ardından fiorentina'ya geçtiniz. sonra lazio, inter, man. city derken şimdi galatasaray. kusura bakmayın hocam burada hepimiz her şeyin en doğrusunu kendimizin bildiğini sanıyoruz ama inanın bana hiçbir bok bilmiyoruz. bu cehaliyetin yanında bir de sabırsızız, istediğimiz şey hemen olacak, olmazsa yanlış giden şeyler vardır; hemen antrenör kötülenir. bu sizin için değil, rijkaard'a bile yapıldı, mourinho gelsin ona da yapılır. maalesef burası böyle ama sizin bir şansınız var; o da sayın başkan ünal aysal. kendisi fazlasıyla sabırlı bir insan ve her koşulda sizinle koordineli hareket edecektir. hep galatasaray'ın başına gelmenizi istedim ama yarım dönem için değil. sizin 'tazminatımı alayım gideyim' düşüncesinde asla olmadığınızı kendi adım gibi biliyorum.

    bugün * sizden istediğimiz maçı * kazanmanız ve bir nebze de olsa kalbi galatasaray için çarpan insanları mutlu edebilmeniz. ben taktik, teknik falan anlamam, anlarım ama size işinizi öğretecek kadar ukala değilim.

    gelin, bu takımı inşa edin, gençleştirin, nasıl istiyorsanız öyle yapın. kendi felsefenizi zamanla aşılayın, sonrasında da beklediğimiz başarılar zamanla gelmeye başlasın. çocukluk kahramanımsınız, öyle kalacaksınız ve burada en azından 2 sezon daha kalmalısınız. sonrasında zaten sizi kaparlar, bize bırakmazlar.

    maç için bol şans sinyor, umarım yüzümüzde biraz tebessüm oluşturacak hamleler yaparsınız ve unutmayın; krallar galatasaraylı doğar.

    http://i.hizliresim.com/DXX2ll.jpg

    (bkz: hocam!)
App Store'dan indirin Google Play'den alın