• 469
    sözlük sevineyim mi ağlayayım mı bilemedim. bugün gayet hoş, bakımlı, seksi bir kadın tarafından metrobüste tacize uğradım. mecidiyeköy'den bindim, birkaç durak sonra güneş gözlüklü hatun da bindi. ben cam kenarına yapışıp giderken, kız yavaş yavaş arkası bana dönük şekilde sokuldu. o kadar kalabalık da yoktu metrobüste. takmadım ilk başta ama artık o kadar yakınlaştı ki, dışarıdan bakan biri benim fortçuluk yaptığımı düşünebilirdi o kadar boşluk varken. rahatsız oldum haliyle ancak kendimi de bozmadım. bir süre sonra bu sefer yüzünü bana doğru döndü, kolunu kolumun üzerine atıp yüzüme yüzüme bakıyor. aramızda bir mesafe yok, sevgili gibiyiz ama konuşmuyoruz. tabi ben etrafa bakmaya devam ettim. ısrarlı bakışlarına karşılık vermedim. bu şekilde birkaç durak daha geçti. bu sefer eliyle koluma ve belime dokunmaya başladı.

    derken indim.

    erkeklerin kadınları taciz ettiğini sadece duymuştum. kadınların erkekleri taciz ettiğine ise bizzat kendim şahit oldum. eğlencesine buraya yazdım ama aslında çok tehlikeli beyler, dikkat edin. benim en ufak bir yavşamamda o kadın beni linç ettirirdi. kadın milleti bunlar, ciğerlerini biliriz :)

    aman beyler, tahriklere kapılmayın :)

    edit1: eyyy ''sen nasıl erkeksin'' diyenler!!! yahu şimdi kadına karşılık vermiş olsam gazetelerde boy boy fotoğraflarım çıkar, sapık damgası yerdim. siz sözlük ahalisi de sözlük'ten atılmam için kampanya başlatırdınız. net! :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın