• 3033
    taraftarinan yöneticisine, çocugundan ya$lisina, emeklisinden gencine, futbolcusundan malzemecisine, yildiz takimindan, a-millisine, içlerinde her daim bir galatasaray nefreti, bir eziklik duygusu, bir kiskançlik, bir çekememezlik barindiracak olan güruhtur.

    bir kulüb dü$ünün, ezeli rakibinin avrupa da ba$aridan ba$ariya ko$mu$, uefa kupasi ve süper kupa kazanmi$, $ampiyonlar ligine en fazla katilan takimlar arasinda yerini almi$, sizin sahanizda kupa kaldirmi$, hakli $ekilde soyunma odanizin irzina geçmi$, son 2 sezon üst üstüe tüm oyunlara play off saçmaliklarina ragmen $ampiyon olmu$ ve siz ne yapmi$siniz?

    adiniz $ike, çalinan $ampiyonluk, emek hirsizligi, te$vik, rü$vet, örgüt kurma gibi yüz kizartici suçlar ile ayni anda anilmi$ ve ezelik rakibiniz bu esnada hem maddi hem de sportif anlamda güçlenmi$, daha da fazlasi di$ basinda pislige batan ülke futbolunun temiz sayfasi olarak tarih e geçmi$.

    hem sahanizda kupa kaldirmi$, hem drogba, sneijder gibi taninirligi yüksek isimler getirmi$, siz de bunlar yetmezmi$ gibi 2 sene avrupa dan men alarak uefa katilim gelirlerinin tümünü ezeli rakibinize birakmi$siniz.

    ee, hali ile bardak bir yerden sonra ta$iyor artik.

    madem avrupa da yokum, türkiye kupasini son 2 sene kaldirdim, bu sene kendimi lige vereyim de, 3 kez üst üste $ampiyon olmasinlar, 4. yildizi da henüz takamasinlar, dedin.

    önümüz 6 nisan* ve yine bir derbi.

    fenerbahçe varini yokunun ortaya koyarak bu maçi almak isteyecek ve ardindan da soyunma odamizda her türlü pisligi yapacaktir.

    haksiz da sayilmazlar. 2 kere kadiköy hatirasi yaptik, karanlikta kupa kaldirdik sahalarina. $imdi sira onlarda. 2 senenin hincini çikarmak isteyeceklerdir.

    kendilerinden gol sevinçlerinde oldugu gibi arena hatirasi vol. 1 tarzi ucuz bir taklit bekliyorum.

    umarim hevesleri kursaklarinda kalir da, $öyle farkli bir maglubiyetle suyun diger tarafina ugurlariz kendilerini.
App Store'dan indirin Google Play'den alın