• 1
    rivayetlere göre hikaye 2002 yılının soğuk bir gecesinde ziya doğan'ın rüyasında sarı kırmızılı forma altında ayman'ı görmesiyle başlıyor. ziya bu rüyasını kulüp başkanıyla paylaşıyordu ve 02/03 sezonu yaz transfer döneminde ayman'ı malatya'ya transfer ettiriyordu. 2 sene boyunca birbirlerine karşı samimi ve açık sözlü olan ikili ilişkinin ilk temellerini atıyorlardı. sonrasında 2004 yılında ziya trabzonspor'a geçiyor. ayman'ın transfer edilmesini istiyor ancak malatyaspor başkanı adeta yeşilçamdaki kızını vermek istemeyen kötü baba gibi transfere onay vermiyordu.

    ziya trabzonspor kariyerini noktaladıktan sonra gençlerbirliğiyle anlaşıyor. ardından başkan ilhan cavcav ile görüşmelerinde bana ayman'ı getirin diye istekte bulunuyordu. iş bitirici özelliğiyle tanınan cavcav ayman'ın transferini noktalıyordu. ziya ve ayman tekrardan buluşmuştu. bu inanılmaz bağ ankara'nın gri sokaklarında daha da kuvvetlenmişti. devre arasında 13.sırada aldıkları takımın sezon sonunda ligi 5. bitirmesini sağladılar. ardından ziya başkanla anlaşmazlık yaşayıp şehirden ayrıldı. ankaradan sonra kısa bir süre malatya'ya gitti. hem malatyaspor'u çalıştırdı hem de ayman'la ilişkilerinin başladığı şehirde geçmişi yad etti.

    7 eylül 2006'da trabzonspor'dan telefon alan ziya apar topar trabzon'a gitti ve görevine başladı. transfer dönemi bittiği için devre arasını beklemek zorundaydı. yıllar önce gerçekleşmeyen rüya transfer için şartlar olgunlaşmış ve ayman ocak 2007'de bordo mavili ekibe transfer olmuştu. güzel geçen günlerin ardından yağmurlu bir ekim 2007 gününde ilişkiye ara verme kararı alınıyor ve ardından ziya trabzon'dan ayrılıyordu. haziran 2008'de de ayman valizlerini toplayıp baba ocağı mısır'a döndü.

    2 senelik aranın ardından ziya 09/10 sezonu başında diyarbakırspor ile anlaşıyor ve içip içip eski sevgiliyi aramak misali ayman'ı arıyordu. ikili ilişkilerine bir şans daha tanıyor ve diyarbakırspor çatısı altında buluşuyorlardı. ilk haftalarda uyumlu görüntü çizen ikili diyarbakır gecelerinde bir yandan meyveli kokteylerini yudumlarken bir yandan da 2 senelik ayrılık zarfında yaptıklarından bahsediyorlardı. 2 sene içinde bağ bir kere zayıflamıştı işte. eskisi gibi olamadılar. sezon ilerledikçe kötü sonuçların alınmasıyla birlikte ikilinin arası da limoni olmaya başladı. arkadaş kalma kararı aldılar. her güzel şeyin bir sonu olduğu gibi bu ikilininde sonu gelmişti. mart 2010'da böyle devam edemeyeceklerini bildiren ziya diyarbakırspor'dan ayrıldı. ardından ayman da sözleşmesini feshederek mısır'a döndü. o gün bugündür ikili bir daha buluşmadı...
App Store'dan indirin Google Play'den alın