• 3032
    ne yaparlarsa yapsınlar avrupa'da başarılı olamayan * olamamış, olamayacak bir spor kulübüdür.
    gerek futbol, gerek basketbol hangi branşta olursa olsun. fahiş fiyatlarla paralar saçmalarına rağmen her sene hayal kırıklığına uğramakla meşkullerdir kendileri.
    bunun en büyük sebebi aslında tabanında yatıyor. o da kuruluş amaçlarının bizimkisi gibi "türk olmayan takımları yenmek" olmayışı.
    tek dertleri ezeli rakipleri. 5 atsınlar 6 atsınlar gerekirse şampiyon olmasınlar. tek dertleri bu kupaymış başarıymış önemsemezler. bizler * avrupa'da ülkemize fayda sağlamanın peşinde koştururken bunlar ligde bizi yenmekten, bilmem kaç senedir sahalarında kazanamamızdan ve 12 sene önceki farklı galibiyetten bahsederler. he ülkemizin adını duyurdular burada haklarını yememek gerek. şike yapıp avrupadan 3 yıl men yiyerek çok güzel duyurdular.
    kusura bakma fenerbahçe, sen avrupa'da başarılı olamayacaksın. çünkü senin kuruluşundan bugünlere kadar, futbolcusundan tutta yöneticisine varana kadar amacın hep bizi yenmekti. bu hiç değişmedi değişmeyecek. o yüzden sen avrupa'da başarılı olamayacaksın.
    obrodovicler getirdin, aragonesler, zicolar getirdin ama başarılı olamadın. bu ülkeye spor anlamında hiç bir şey katamadın. çünkü o ruh yok sende. o inanç, o arzu. yok olmadı, olmayacak.
    milyon dolarlık koçla, geniş kadronla euroleague'de final four hedeflerken bak ne hale geldin. ezeli rakibin sakatlıklarla boğuşurken, oynatıcak adam bulamazken bile hala euroleague'de ülkesini temsil ediyor. üst üste şampiyonlar ligi'nde başarılar yakalıyor. anlayabildin mi?
    aslında sen de biliyorsun o ruhun sende olmadığını, çok istiyorsun ama o ruh ne yazık ki gelmeyecek. boşuna bekliyorsun. sen otur 6-0 ile övün ve ama sakın türk sporunun gelişmesi adına hiç bir şey yapma.
App Store'dan indirin Google Play'den alın