• 13
    kendisini tanımıyorum, belki melih şabanoğlu'dur belki haldun üstünel'dir ya da kulübün içinden biridir bilemiyorum, bu yüzden hakkında kötü bir şey yazmak da istemem ama şunu söylemeden geçemeyeceğim:

    abdul kader keita'nın transfer olacağını önceden biliyordu ve bir şekilde bize önceden haber vermek istedi: (bkz: #140981) ve (bkz: #143143). lakin transfer haberi verme meziyeti ortaya çıktıktan sonra miguel monteiro, lucas leiva ve alvaro arbeloa başlıklarına üst üste girdiği, alttan alttan hatta gayet açık biçimde 'bize gelecek' mesajı verdiği entryleriyle*** bende sözlükle dalga geçtiği izlenimini bıraktı. hele halihazırda 7 yabancımız varken miguel'le lucas hakkında birer saat arayla bunları yazması iyice kafamı karıştırdı.

    lütfen kişisel algılamasın, sadece gözlem sonucu yaptığım bir eleştiri bu. fanatik fotomaç gibi gazetelerin haberlerine bile inanıp sabahlara kadar transfer bekleyen insanlar gerçekten var.* onları da düşünsün, kader keita transferi ile kazandığı kredisini bu şekilde tüketmesin. ayrıca tespitlerimde hata ya da yanlış anlama varsa da şimdiden kendisinden özür dilerim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın