resim
Giorgian Daniel de Arrascaeta Benedetti
Takım:Flamengo
Mevki:On Numara
Yaş:30
Boy:1.74
Uyruk:Uruguay
  • 7
    amk gazetesi transferinin bittiğine dair haber yaptığı futbolcu.

    ”galatasaray kaptı!”
    güney amerika’da önceki günlerde çıkan haberlerde sarı kırmızılıların defensor sporting’de oynayan arrascaeta ile prensipte anlaştığı belirtildiği aktarılmıştı. her iki kanatta da oynayabilen 19 yaşındaki futbolcu bu sene gösterdiği performansla birçok avrupa kulübünün de ilgisini çekmişti.
    ”galatasaray’a satıldı”
    brezilya basınından maurício santana’nın önceki gün attığı tweet transferin sonuçlandığı gözler önüne serdi. uruguaylı genç yıldızın galatasaray’a belirtildiğini bildiren santana, atletico mineiro’nun da oyuncu için devrede olduğunu ancak yıldız oyuncunun sarı kırmızılılara satıldığını sosyal medyadan duyurdu.
    8 gol 10 asist
    bu sezon uruguay’da defensor sporting forması altında oynadığı 29 maçta 8 gol atarak, 10 asist yapan genç yıldız; gösterdiği performansla uruguay milli takımı’na kadar yükselmeyi başardı. arrascaeta’nın, dünya kupası’nda yıldızını iyice parlatması bekleniyor.
    gol atmaya devam ediyor
    ayrıca copa libertadores’de takımıyle müthiş bir çıkış yakalayan arrascaeta, defensor sporting’in deplasmanda real garcilaso’yu 2-0 yendiği maçta takımının ikinci golünü atarak galibiyette büyük rol oynadı.

    kaynak: http://amkspor.com/...ferini-yapti-281045/
App Store'dan indirin Google Play'den alın