resim
Gheorghe Hagi
Görev:Teknik Direktör
Takım:FCV Farul
Yaş:59
Uyruk:Romanya
  • 3997
    duydum ki yine geliyormussun...heyecanlandim mi desem, duygulandim mi...cok buyuksun biliyor musun?

    daha sunun surasinda ne kadar oldu ki hagi? sevincten aglattigin, sokaklara doktugun taraftarlar sanki hic bir yasanmislik yokmus gibi seni yuhalayali, kufurler esliginde istifani isteyeli ne kadar oldu?

    galatasaray'i en az benim kadar sevgidini bildigim gibi, 2011 baharinda saha kenarinda icinden hungur hungur agladigini da biliyorum be hagi. kim aglamaz ki, kim uzulmez... ve en cok da kim sinirlenmez ki? gelibolu'da olume bilerek ve isteyerek sirtinda bos silahiyla kosan 18'lik ahmet gibi geldin her seferinde be hagi. o bu demedin, sart koymadin, transfer istemedin...sana tek bir neden yetti hep. galatasaray'in ne zaman ihtiyaci olsa kosarak geldin. savasmaksa savasmak, olmekse olmek...galatasaray icin birinin olmesi gerekiyorsa o ben olurum dedin hep...hem de hic tereddut etmeden...cok buyuksun biliyor musun?

    ne yaparsa yapsin ogluna kizamayan, kus kalamayan baba gibisin. daha ne kadar oldu ki hagi? daha ben unutamamis, boyle bir vefasizligi kendime yedirememisken... sen? sen unuttun oyle mi hagi? takima destege geliyorsun oyle mi? henuz ben affedememisken bu vefasiz taraftari... sen affettin oyle mi?

    cok buyuksun biliyor musun ?

    birileri gibi istedigim ortam saglanirsa gelirim yoksa gelmem demedigin icin, sana yapilan tum vefasizliklara ragmen galatasaray'a kusemedigin icin, hic kin tutmadigin, birileri gibi galatasaray romantizmi yapip ilk firsatta bizleri arkadan vurmadigin icin buyuksun. 2001 baharinda inter'e imza atip lig maclarinda kendini zorlamayan emre'yle okan'a soyunma odasinda saldirdigin icin buyuksun...evet tam 10 sene sonra sana ''hagi istifa'' diye tempo tutacak taraftara edilen ihaneti kaldiramadigin icin buyuksun. telefonunu calan taraftara hirsiz diye bagiracak kadar samimi oldugun, icten oldugun icin, gonderilen her futbolcu ilk firsatta galatasaray'a kin kusarken sen tek bir kotu laf etmedigin icin buyuksun. ve en onemlisi de ne biliyor musun? bak tek bir kupa, gol, sampiyonluk saymadim. onlar yalan dolan cunku. sen, galatasaray icin savasmaktan asla kacmadigin icin, yarin obur gun en kotu gunde ihtiyac duyulsa yine zirhini kusanip tereddutsuz kendini savasin ortasina atacagin icin buyuksun...sirtindaki silah bos olsa bile.

    hosgeldin hagi. yine hosgeldin. herseye ragmen hosgeldin. butun yasananlara ragmen yine dayanamayip ilk firsatta bize kostugun icin hosgeldin.

    cok buyuksun biliyor musun?
App Store'dan indirin Google Play'den alın