• 135
    fenerbahçe'nin bizi yenmesi halinde sahanın ortasına fener bayrağı dikmeyi planladığı maç. bu bile bizim sahamıza ne amaçla geldiklerini kanıtlar nitelikte. şu anda 2. olmayalım diye her türlü provokasyonu yapabilecek durumdalar. o yüzden taraftarın sonuç ne olursa olsun akıllı olması, herkesin yanındakini uyarması gerekiyor. lig devam ediyor zira.

    gözüm özellikle volkan, caner, emre gibi isimlerin üzerinde olacak. kuyt'la, egemen'i de unutmayalım tabi. hatta gökhan gönül ve emenike'yi de ekleyebiliriz. hele hele baroni oynarsa ilk sıraya yazarım onun adını. *

    ancak şunu da itiraf etmeliyim ki geçen sezon * onların sahasında 2-1 yenildiğimiz maçın sonunda sahanın ortasında yapmış olduğumuz sevinç maalesef gereksizdi. bunu söylediğim için belki de ofsayta düşücem ama benim görüşüm bu. hani yenseydik o zaman sonuna kadar hakkımız olurdu ama malumunuz, yenildik. şimdi de doğal olarak bu maçta yenilirsek eğer * adamlara cevap hakkı doğmuş olacak ve her türlü pisliği yapacaklar. süper finalde 2-1 yenildiğimiz maçın sonunda volkan ayısının tüm takımı ağzından salyalar aka aka orta yuvarlağa çağırışını ve ortada varoş varoş yaptıkları sevinçleri unutamıyorum.

    umarım bizim paşaların aklı başına gelmiştir ve fazla tatava yapmadan koyup geçeriz.

    edit: bir de ne zamandır şu "fener ağlama" şarkısını dinleyemiyoruz arenada. allahım inşallah bu maçta onu da dinlemeyi nasip eder.
App Store'dan indirin Google Play'den alın