• 14
    facebook sayfasında gözde'nin annesiyle olan fotoğrafını görmemle darmadağın oldum tam anlamıyla.

    fotoğrafta gözde'nin gözlerinin içi gülüyor da, annesi gülmek istese bile gülememiş fotoğrafta, öyle bakıyor uzaklara, gözde bir de babasını kaybetmiş bundan 3 yıl önce. annesi içinde neler neler yaşıyorsa o fotoğraf karesine yansımış sanki, yansımış ve gerçekleri tokat gibi yüzüme yüzüme çarpmış. o fotoğraf karesi, dile gelip şu hayatta ne sıkıntılar, ne dertler var al bu da tek görselde kanıtı demiş resmen.

    gerçekten çok boş şeylere üzülüyor, kendimizi paralıyoruz. son 1 haftada bana en çok sıkıntı veren şey neydi diye düşündüm, inanın aklıma gele gele kaybolan üniversite kimlik kartı geldi, koyayım kimlik kartına halbuki, bana dilekçe yazıp yenisini istemek bile dert gibi gelirken, aynı dakikalarda böyle trajediler yaşayan insanlar var işte. böyle suratına suratına da vuruyor işte hayat, nelere üzülecek kadar basit bir insan olduğunu. neleri dert edecek kadar düştüğünü gösteriyor, utandırıyor kendinden.

    her neyse, bu başlığı yukarı çıkarmak için gelmiştim ama içimi döktüm sanırım. ben tüm kalbimle elimden ne geliyorsa onu yapmaya çalışacağım kendi adıma, bir nebze daha iyi hissedebilmek-hissettirmek için. herkese öneririm.
App Store'dan indirin Google Play'den alın