resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 5621
    hadi tamam, stsl'de çok iş yaptı, en azından geçen sene. bu sene de ölü bir drogba'yla oynadı. ama harcanmadan önce de çıldırttığı ve kazmalık yaptığı gibi -sözde- harcandıktan sonra da çıldırtıp gol kaçırmaya devam etti.

    stsl için savunuyosun da chelsea gibi, real gibi, juve gibi takımlarla yaptığın maçlarda ak göt kara göt belli oldu. juve hariç diğer ikisi çatır çatır yolladılar bizi. chelsea ve real ile oynadığımız toplam son 6 maçın 2.5 maçlık kısmında bir şeyler yapabildik belki. onda da burak kocaman bir 0. bu adam seni avrupa'da üst sıralara ta-şı-maz! ya şu istatistikleri bırakın artık bir kenara. geçen sene şampiyonlar ligi'nde 8 gol attı diye yere göğe sığdıramadınız, bi de yetmedi ronaldo'yla falan kıyasladınız. anca lazio alıcı çıktı adama. zaten istatistiği iyi olup da takımı bir yere getirecek adam kalitesini belli eder ki daha iyi klüpler talip olur.

    bir de bu arkadaş sağ çizgide oynuyormuş da bilmem neymiş. abi burak'ın sağ çizgide oynamasının tek kötü yanı sneijder'in solda oynamak zorunda kalması. bu adam sağ çizgide oynarken de pozisyona girdiğinde kaçırıyor forvetken de kaçırıyor. hadi gol kaçırmayı geçtim*, forvet oynasa yapabileceği ne var da sağda oynayınca kısıtlanıyor? savunma arkası koşular mı? ofsaytta geziniyor paşam. top sürme özelliği zaten doğuştan kapalı. bitiricilik desen "hiç" değil. çalım, pas, arapas, kafa topu ellerimizden öper. yani bu adamın futbolun gerekleri adına yaptığı bir şey varsa da becerebildiği bir şey yok.

    isterse 10 gol farkla gol kralı olsun, ilk geldiğinde de 250 gol gibi bir rakam vermiştim, bu adam kötü bile değildir. harcamışız da bilmem ne. boştakilere bencilce davranıp pas vermeme bunda, pozisyonları heba edip pas alamayanlar sitem edince atarlanması bunda, gol buna attırılmayınca kızması bunda, iki üç maç oynatmayınca küsmesi bunda.

    geçiniz efem, bu adamın galatasaray'da yeri yok. takım oyuncusu falan da değildir. takım oyuncusu dediğin takım savunmasına yardım eder. göstermelik presle şov kasmaz vs. hani ne olur? 5+0+3'te içimiz kan ağlaya ağlaya, çaresizliğimize dert yanacak şekilde bu adamı diğer forvetlerimiz* sakatlanmasın dualarıyla yedek kulübesinin en ücra köşelerinde tutarsak olabilir. o da yalnızca ve yalnızca yerli oynatma zorunluluğu yüzünden.

    bir adamın basireti bağlanır kaçırır, gol orucuna girer, ama burak'ın sene başından beri kaçırdıkları rahat bir 9 puana falan tekabül ediyor. kötü gidişin tek sorumlusu olmasa da bence en büyük sorumlusudur. en azından stsl'de.

    sizlere de kendinizi kandırmayınız dileklerimi iletirim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın