resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 5614
    2012-2013 sezonu sampiyonlugu ve sampiyonlar ligi ceyrek finalini tek basina kazandirdigini sananlari görmemize vesile olmus oyuncu. insan gercekten hayret ediyor.

    bu seneki dususun tek sorumlusu o olmasa da sadece kendine ve taraftara oynayan, takim oyununda belki de turkiye'nin en kötu forvetidir. bunu bir kere kabul edelim. cunku etmiyorsak futbolu dogru seyretmiyoruz demektir.

    hatirlar misiniz gecen sene bir antalya maci cikardi burak arena'da? iste o gun tek basina aldi maci. iste o gun hizini, fizigini ve aklini dogru kullanirsa 30 milyon edecek forvet oldugunu gösterdi. tek basina duman etti antalya defansini. bize, ya o burak lazim, ya da o burak gibi oynayacak bir forvet. gecen gun cikardim kacirdigi sacma sapan golleri. hepsi kritik ve hepsi mac koparacak goller. 21 puan ediyor. yarisini atsa 10 puan. fener arena'ya geliyor, yensen lidersin. hatta o guvenle sampiyonsun.

    bunu yapsaydi bu kötu gidisati yasamayacaktik. selcuk 8 asist daha yapmis olacakti, sneijder 6. drogba'yi elestirmeyecektik cunku 5 asisti burak tarafindan gole cevrilmis olacakti. kisacasi tek basina sampiyon yapacakti takimini bu sene burak. takimin gumbur gumbur top oynadigi bir sezonda gol krali olmasi cok sey ifade etmiyor benim icin. bana 12 gol atan ama 24 mac kazandiran elmander lazim. 7-8 gol atan ama sampiyonluga tasiyan necati lazim.

    "35 gol atsin ligi ucuncu bitirelim" demek gibi bir sey sizin "yeaa bu adam qechen sezonun qol qraliiiii" diye methiyeler düzmeniz...

    boş küme...
App Store'dan indirin Google Play'den alın