resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 4829
    tek adam olmayı kendi seçmiştir. sezon başında terim, dürüst, albayrak, öztürk ve diğer yöneticileri saf dışı bırakıp yönetimin içini boşaltarak.

    kadıköy'de drogba ve eboue'ye dönük yapılan ırkçı saldırı konusunun sümenaltı edilmesine göz yummuş, 'fenerbahçe'nin olmadığı ligde para kazanamayız' gibi terim'in yapması durumunda buradaki bir sürü kurumsal fanboyun kulüpten ihracını isteyeceği saçmalıklarla dolu bir demecin altına imzasını atmıştır.

    terim'den sonra kankası arıboğan ile florya'nın ağası gibi davranmış ve gülünç ötesi hallerde motivasyon konuşmaları yapmaya başlamıştır. sezon ortası bir dolu gereksizin takıma doldurulmasına ses çıkartmamıştır. spk meselesinde galatasaray'ın önünü kesenler hakkında daha dik bir tavır sergileyememiştir. sezon bitimine yaklaşılan şu günlerde hala önümüzdeki sezon yürürlüğe girecek olan yabancı sınırı hakkında bir tavır alınamamış alınsa bile uygulamaya dökülememiştir. görünen hala 5+0+3'ün devam edeceğidir. bu sene başında da 'nasılsa değişecek o mesele' kafasıyla yapılan fiyasko yabancı transferlerin kulübe maddi zararı da ortadadır ayrıca. mevcut yeni yönetimin tek işlevi bildiri yayınlamaktan öteye gidememiştir.

    ergin ataman'ın bir maçtan sonra şahenk'in televiyonunun spor spikerine yönelik bir küfür nedeniyle taraftarlara karşı 'tekrarlanırsa istifa ederim' gibi komik beyanatına arka çıkmış hatta yetmediği gibi camianın resmi siteden 'erkek basketbol şubesini kapatmakla' tehdit edilmesine göz yummuştur rezalet ötesi bir şekilde.

    ultraslan taraftar grubuna florya'nın kapılarını açmış ve taraftarın futbolcuları yüz yüze hadsiz bir şekilde akıllarınca uyarmalarına göz yummuştur. sonra da tekrar kayseri maçından * sonraki ultraslan beyanına karşılık yine aynı taraftar grubunu muhattap alarak siteden bir bildiri daha yayınlanmasına neden olmuştur.

    bu icraatların tümünün sorumlusu aysal değil denirse buna sadece gülünür. ya da demek ki yeterince vakit ayırmıyor kulüp işlerine diye düşünülür. iş hayatı onun için daha öncelikli ise bilemem.

    aysal yönetim kadrosunda değişikliğe gitmez ise -tabi bu sefer de hande yener'i falan almaması koşuluyla 2. başkan diye- önümüzdeki sezon sonunu göremez. son olarak da bunu yazayım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın