• 410
    siz koyun dedikçe bu halk koymaya devam edecek. siz halkı ötekileştirdikçe bu halk koymaya devam edecek. siz halkı sadece seçim döneminde canım kardeşim vatandaşım diye kucaklayıp her seçim sonrası kaybedince koyun diye itham edersen. onlarda sana korlar!

    ben oyumu akp ye falan vermedim tüm oylarımı açık açık söylüyorum mhp ye verdim (u: ( ha belki banada gıcık olabilirsin çünkü ne kadar onaylamasam da partim senle bi nevi ittifak yaptı e tabi artık öküz öldü ortaklık bozuldu). devlet bahçeliye güvendiğimden değil iktidara tepki olsun diye. ama şu yazılanları okuyorum, utanıyorum. sen hakaret eden kardeşim; senin sorunun senin gibi düşünmeyenleri sevmemen onları aşağılaman o insanları anlamaya çalışmaman kendi doğrularını anlatmayı becerememendir. senin sorunun senden fazla bu milleti devleti birilerinin sevdiğine düşündüğüne inanmamandır. sen ayırmaya devam ettikçe birileri bir yerde birleşecek.

    bu ülke ne onların ne senin ne benim. bu ülke hepimizin ayrıştırırsan kaybedersin. sonra her seçim sonrası koyunlar koyunlar diye inim inim inlersin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın