resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:DHSC Utrecht
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 5389
    bilal'e anlatir gibi anlatiyorum (bkz: wesley sneijder/@paredros) bunu anlamayan arkadaslar olmus.

    burada yazan sey karsi karsiya atilmaz degil, "profesyonel her futbolcuya" ogretilen karsi karsiya pozisyona girilirken aciyla kaleye yaklasmasi. buradan karsi karsiya duz gelip vurulmaz diye anliyorsaniz cizerek de anlatabilirim:/ hayir bir de yazinin icinde sunu da diyorum, siz duz yaklasip vurmak daha iyi de diyebilirsiniz ancak futbolculara aciyla yaklasin diye ogretirler demisim, yine de bunu anlamayip karsi karsiya vurus yapilmaz gibi sacma bir onermeyle bana nasil geliyorsunuz anlamis degilim. bir sey soylemeden once yazilani iyice okumakta fayda var.
    allah'im yarabbim adamlar profesyonel futbolcuya boyle ogretiyor, ben de nasil ogretildigini, futbolun temellerinden biri olan pozisyon bilgisini soyluyorum bana bak boyle de atiliyor diye geliyorsunuz. git futbolu ogretenlere itiraz et oyleyse, ben kendi fikrimi anlatmiyorum, adamlarin ogrettigi seyi soyluyorum. begenmiyorsan onlara git.

    sneijder'in pozisyonu kesinlikle zor bir pozisyon degildi, sahanin berbat olmasi sneijder'in dogru duzgun bir dribling yapmasini engelledi, pozisyonun yandan tekrarini izlerseniz sneijder'in bir turlu topu onunde suremedigini gorursunuz. top ilerlemek yerine surekli takildi. bu nedenle bir kac adim erken sut cikarmak zorunda kaldi. vurus teknigi de (bence) kotu degildi cunku kalecinin ayak hizasinin ustu, el hizasinin alti gibi bir vurus yapmaya calisti. ancak kaleci cok fazla one cikmadigi halde fazlasiyla comelmis pozisyon almisti. bu sayede sutu cikardi.

    sneijder, zeki futbolcu
App Store'dan indirin Google Play'den alın