resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 5583
    kendisini her firsatta ne pahasina olursa olsun savunanlar eminim ki 29 mart 2014 konyaspor galatasaray macini izliyorlardir. ne kadar da kucuk takim huviyetinde oynuyoruz farkindasiniz degil mi? ileride top 10 saniye durmuyor. pas istasyonu asla yok. karsi takimin kalibresi ne olursa olsun topu rakibe veriyor, yari sahamizda bekliyoruz. konya deplasmanina gelmis elazigspor'dan beteriz.

    simdi siz gol atiyor, daha iyi turk mu var diye savunuyorsunuz ya; takima ve camiaya ne kadar zarar verdiginizin farkinda degilsiniz ve ustune ustluk bizleri hain ilan ediyorsunuz. bu konuda kitlesel bir tavir koymanin artik zamani geldi de geciyor bile.

    savunmalariniz o kadar anlamsiz ki;

    "ama gol atiyor"... peki bu adam tum mac boyunca onune atilinca-tesadufen ofsayt olmazsa belki gol atacak diye kucuk takim gibi oynama bedelini odememize deger mi? bakin hucum faulleri ve sactigi negatif enerjiden bahsetmiyorum.

    "peki ondan iyi turk var mi?"... arkadasim; bundan iyi turk yoksa-ki bence var-o zaman oraya yabanci oyuncu alacaksin/-drogba'nin ustunu cizmeyecek-oynatacaksin. hatta ilk oraya alacaksin; muslera'yi, melo'yu, bir de yabanci forveti tahtaya bastan yazacaksin. bu argumani kullanmayin rica ediyorum.

    yabanci siniri 1'se, elinde burak ve umut varsa kaleye ufuk gececek. mevcut sartlarda elin mahkum. senin bu fundamentaldeki bir adamla buyuk takim gibi oynama sansin sifir. dolayısıyla istikrarli deplasman kazanma ihtimalin de sifir. simdi siz "bu hafta deplasmani kazaniyoruz!" diyorsunuz ya, realistik dusununce 2 hafta ust uste ayni dilegimizin kabul olmayacaginin bas nedenini anlamak istemiyorsunuz.

    akhisar'in, bitik haliyle tek basina ustunden gecen drogba'yla, lig sonuncusu kayserispor'a mac boyunca oyun ustunlugu kuramamamizin bas sorumlusu; "tek forvet oynarsa gorursunuz!" dediginiz ve tek forvet oynayan burak'in farkini gorun artik.

    buyuk takım forvetiyle kucuk takim oyuncusu arasındaki ucurumu farkedin, lutfen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın