resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 4708
    http://3puan.com/video?id=138

    kendisi galatasaray taraftarına "futbol cahili, futboldan anlamıyorlar" diyip genellemeye tutmamıştır. ayrıca her taraftar futboldan anlayacak da değildir. bunu zaten gittiğimiz kahvelerde, bulunduğumuz bazı ortamlarda bazılarının ciddi ciddi futboldan anlamadığını görüyoruz. öyle bir şımarıklık içerisindeyiz ki, bu adamdan her zaman hayvani performanslar bekliyoruz. selçuk "balon" değildir. selçuk'a bir troll "balon" dediğinde yarılmıştım. ve sonra selçuk'un devam eden formsuzluğuyla bazılarıda bu troll'e haklı demeye başlamıştı. selçuk balon olsaydı eğer, 2011-2012 sezonunda o hayvani performansı nasıl sergileyecekti? ulan adamı sakınıyordum bildiğin o dönem. sakatlanmasın, bir şey olmasın diye. kart cezalısı olduğunda "selçuk yok ne bok yiycez şimdi?" mantığındaydım. ulan onu geçtim adam 2012-2013 sezonunda her maç banko yazıldı, oraya buraya koşturdu, elinden gelenin yine en iyisini yapmaya çalıştı. bu yıl da aynı şekilde her maç oynuyor ve ciddi anlamda yoruldu. evet formsuz kabul ediyorum, aşırı formsuz. ona bir kez kızıp, sinirimden saçı başımı yolacağım aklımın ucundan geçmezdi. ayrıca taraftara futboldan anlamıyorlar gibi argümanda bulunsa, şimdi hatırlamıyorum ama bir maçtan sonra açıklamasında "bende bu aralar iyi değilim" tarzında utana sıkıla açıklamalar yapmazdı.

    https://www.facebook.com/...108732526&type=1

    burdada belirtildiği gibi "her şey istatistik değildir" söylemini çok iyi şekilde haklı çıkarabiliyoruz. selçuk bu sezon oyunu çok iyi soğuttu, topun bizde kalmasını sağladı. bunu görmemek imkansız. fakat top kayıplarıyla, ağırlığıyla bir sürüde top verdi rakibe. kadroda gördüğümde en çok rahatladığım adamdır selçuk. yani önceden böyleydi. şimdi kesinlikle iyi bir dinlenmeye ihtiyacı var. ablasının rahatsız olduğu söyleniyor. eğer böyleyse sorunu kesinlikle mental. form geçicidir, klas kalıcı. klasıyla türkiye'nin en kral orta sahasıdır.

    sözün özü beyler; ıslıklanmayı, yuhalanmayı en çok haketmeyen galatasarayımızın kaptanıdır. şu yandaş medya ve taraflı basının gazına n'olur gelmeyin. ve bu kadar vefasız olmayın. bir futbolcu her sene aynı verimi veremeyebilir. bu bizim şımarıkça "bir sezondur top oynamıyor ıslıklayalım yeaaaa" dememizi gerekirmez. ıslıklayan zaten galatasaray ruhunu edinememiştir. kızarsın, istediğini dersin (küfür haricinde) ama benim görüşlerime göre o parçalıyı taşıyan, amblemi taşıyan hiçbir futbolcu küfrü haketmez, ıslıklanmayı haketmez. hele ki bu selçuk ise o hiç haketmez. eğer değerlerimize saygısı olmayan biri var ise bu hariçtir. o ıslıklanır. küfür de edilir. ama selçuk bunu haketmez beyler. biraz daha sabırlı, sağ duyulu, sakin olalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın