EuroLeague Son 16 Turu F Grubu Son 16 Turu Maçı
19:45 Zalgiris Arena
72 - 84
  • 9
    bu maç özelinde zalgiris kaunas cephesinden işe başlayalım. top 16 grubunda çok fazla yenilgi almış olsalar da neredeyse tüm maçlarda son dakikalara kadar oyundan kopmadılar. yüksek tempolu ve keyif veren bir basketbol ortaya koyan kaunas temsilcisi son beş maçta ortalama 87 sayıyı potasında gördü. en önemli oyuncularından jankunas sakatlığından dolayı yine bu maçta da forma giyemeyecek. genel itibariyle baktığımızda justin dentmon takımın skor yükünü çeken en etkili oyuncusu.
    galatasaray liv hospital tarafından yani bizim açımızdan baktığımızda ise sadece kazanılması gereken maç olarak öne çıkıyor. bu maçtan alınacak yenilginin asla telafisi yok. bildiğimiz gibi sezon başından bu yana takımın başına gelmeyen kalmadı. normal sezon sadece ilk maç olan montepaschi siena maçına as kadromuzla çıkabildik (marko, arroyo, nâthan, erwin, gordon).
    ve bundan sonraki süreçte çoğu oyuncumuzdan yararlanamadık ve ergin hocamız tekrar yeni oyuncularla kadro kurmak zorunda kaldı. artık tüm bunlar geride kaldı. artık buraları hakettiğimizi ve daha da ileri gidip gidemeyeceğimizi belirleyen maçlara geldik. dün de bonsu'dan kötü haber geldi ve maç içinde tek zorluk yaşayacağımız yer 5 numara bölgesi. ama orada da macvan furkan'a yardıma gelecek.

    not: 2013 yılında thy euroleague yönetimi ve ispanyol canal plus televizyonu tarafından euroleague'deki koçlarla yapılan ankette ''zalgiris arena'' en iyi salon seçildi.

    not2: iddaa'da bu maç tek maç olarak oynanabiliyor.

    edit: jankunas yok dedik adam ilk 5 başladı :((
App Store'dan indirin Google Play'den alın