resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 4695
    selçuk inan değerli bir isimdir, hele hele yabancı sınırının olduğu yerde çok değerli bir isimdir, formda bir selçuk'un yerini doldurabilecek ikinci bir türk futbolcu bence daha yoktur.

    lakin son zamanlardaki formsuzluğunun sebebi çok önemli, formsuzluğu takımı da etkiliyor. sebebi neyse üstüne gidilmeli bir an önce. selçuk galatasaray için öyle bir futbolcu ki, formsuzluğu veya formda olması aynı yönde direkt takıma etkiyor. galatasaray geçen 2 sezonda şampiyon olurken bunda selçuk çok büyük pay sahibiydi, bu sene şampiyonluğu kaybederken de çok büyük pay sahibi.

    selçuk ne kadar formsuz olursa olsun galatasaray taraftarından tepki çekmeyeceğini düşünüyordu sanırım. ama bu taraftar için önce arma gelir; selçuk, ahmet, mehmet, drogba, wesley, vs. hep ikinci planda kalır. önce arma. işte selçuk bu tepkiyi omuzlarında yük olarak görünce bir şaşırdı, bir üzüldü, vs.

    umarım eski formunu tekrar yakalar... taraftar olarak selçuk'un formunu yakalamasını istiyorsak eleştirmeye devam etmeliyiz, tepkimizi koymalıyız. yoksa pof poflayarak bu iş olmaz. selçuk zamanında çok pof poflandı. eleştirinin de limitlerini aşmamak lazım tabii, argo kelimeler ve iğrenç imalardan kaçınarak...
App Store'dan indirin Google Play'den alın