resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 5571
    "yılın en iyi çıkış yapan sanatçısı" ödülünü almış ama o yıldan sonra yavaş yavaş düşüşe geçen ve zamanla yok olması muhtemel sanatçının yeşil sahalara yansımış hali, saç baş yolduran forvetimiz.

    burak'ın son yıllardaki istatistiklerine bakınca hakkında kötü birşeyler yazmak ona haksızlık gibi ama aslında degil. öyle ki kafa vuruşlarındaki beceriksizligi, top kontrolünün çok kötü düzeyde olması, duvar olmak veya top saklayabilmek gibi günümüz futbolunda önemli ince detay olarak görülen bu iki forvet özelliklerini taşımaması ve saçlarıma genç yaşta aklar düşürten son vuruşları. istatistik mini etek gibidir dedikleri nokta bu işte. ha bir de sürekli el-kol hareketleri ile yaptıgı kartlık işler ve gereksiz faulleri var ki insan söylecek söz bulamıyor bazen.

    burak için geçen yaz gelen 13 milyon euroluk teklif, "degerini buldugunda satacaksın" dedirten bir teklifti. ve o gün bir kumar oynayıp satmalıydık. o dönemde böyle bir kumar oynamak, üstelik 6+0+4 varken ne derece mantıklı olurdu bilemiyorum ama burak'ın bugünlere gelecegi çok belliydi. bir önceki sezon burak zirve yapmıştı çünkü ve o günden sonra ne yaparsa yapsın hiçbir zaman kimseyi tatmin edemeyecekti. burak da gitmek istemişken herkes için en iyisi yol ayrımıydı.

    burak için fikrim şampiyonlar ligi'nde goller attıgı dönemde de aynıydı, şimdi de ve asla degişmeyecek. "yazın güzelce ayrılalım, derdimiz yabancı sınırı ise savunma hattı yerli olsun ama forvetlerimiz allah aşkına yetenekli, hırslı ve aç olsun" derim ama bilirim ki böyle birşey olmayacak. allah'tan hepimize sabır diliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın