• 3
    son zamanlarda beni güldüren ,güldürürken düşündüren saçmalık.

    -takımı ben kurmadım ama ,juventus ve real madrid'in olduğu gruptan takımımızı çıkarttım, bununla kalmayıp kura şansı bizimle olsa çeyrek finali bile görmenizi sağlayabilirdim ama takımı ben kurmadım.
    - takımı ben kurmadım ama devre arasında aldırdığım umut, salih, oğuzhan, lucas vs oyuncaları müzeye koymak için aldırdım. ztk da bile oynatmıyorum. ama takımı ben kurmadım.
    -takımı ben kurmadım geleceğe yatırım yapıyorum ama , burdisso ile 6 aylık sözleşme yaptırdım.
    -takımı ben kurmadım ama geçen sene devre arasına 0-2 mağlup girdiği ordu maçında ikinci yarı 4-2 kazanan futbolcuların aynısını oynatıp , 2-0 soyunma odasına galip gidip maçı 2-2 verdirdim. ama takımı ben kurmadım.
    -takımı ben kurmadım ama , 6 aydır burdayım , ocak da kamp dönemi geçirdim, her maç degisik formasyonlar denedim, oyuncu rotasyonlari falan yaptım, istikrarsızlığın kitabını yazıyorum ama takımı ben kurmadım.
    -takımı ben kurmadım ama 6 gol attığımızda ,iyiye giden bir takım var dedikten bir ay sonra ben geldiğimde nasıldı gördünüz, zaten kötüydü diye zeytinyağı gibi üste çıkarım ama takımı ben kurmadım.
    -takımı ben kurmadım ama, bu takımın kondisyonu yok yeaaa diyerek uzun süre kondisyon yüklemesi yaptım,futbolcuların bırak form tutmasını sağlamak performanslarının içine ettim bu arada takımı ben kurmadım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın