resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 4685
    bu adamı eleştir.

    ama bu "adam"ı yuhalamadan, ıslıklamadan önce bi düşün. ya da önce şunu bi oku, sonra düşün, adamın bi derdi olabilir mi diye:

    (bkz: #155593)

    her şey sizin zannettiğiniz gibi toz pembe değil onların hayatlarında. sakıp sabancı olursun ama oğluna çare bulamazsın, milyon eurolar kazanıyorlar oynasınlar demek kolay. biraz akıl, biraz izan. hepiniz selçuk inan'ın nasıl bir "adam" olduğunu biliyorsunuz. bana bunu anlat diyen varsa hasan şaş'la imza attığı güne, yaklaşık üç sene önceye dönsün tekrar yaşasın o günleri.

    ayıptır. açık söylüyorum. günahtır. hele yeniçeri diyenler, selçuk yüzünüze tükürse yeridir açık söylüyorum. çok ağır oldu farkındayım ama bi insan bu denli nankör olmaz. aç fatih terim dönemini oku amk hatırlamıyorsan, geçen sene de formsuz diyorduk adama. takım iyi olduğu için bugünkü kadar göze batmıyordu sadece.

    son açıklamalarını yapma işte falan diye karşılamış bazılarımız. kötüyüm de demiş. adam elinden geleni yapıyor abicim, bunu anlayabiliyor musun? ama yok, senin seyir zevkin daha önemli di mi?

    alıştınız. en önemli kelime bu. alıştınız. selçuk ilk geldiğinde, net söylüyorum, daha ilk maçı bir hazırlık maçıydı. yamulmuyorsam liverpool'la. o gün stattan çıkarken, metroda herkes vay amk maestro göremiyormuşuz lan yıllardır diyordu.

    alıştınız. selçuk bi giderse, s.ki tutacağımızın farkında değilsiniz. o seviyede bi adamı önümüzdeki 3 5 senede bulamayacağımızın farkında değilsiniz.

    ama her şeyden öte, farkındalık eksiklğinizi bile anlarım da, her şeyden öte nankörsünüz lan! eloğlu senede 10 15 maç oynayan çubuklu tosun'u bağrına basarken siz nankörsünüz. ayıp lan. bırak bu açıklama, yüzünüze tükürse hakkı var adamın. bu kadar net!
App Store'dan indirin Google Play'den alın