• 7919
    birçok yazarın saygı duymayı bilmediği sözlüktür.
    neden taraf olmak zorundayız? neden bi tarafımızın olması için zorlanıyoruz? neden hepimiz birilerine tamamen bağlıyken birilerine tamamen karşıyız?

    bu sözlüğü çok seviyorum ve düşüncelerimi yazarken, başkalarının yazdıklarını okurken gerçekten mutlu oluyorum çünkü hepimiz aynı sevda ile buradayız. ama normal zamanlarda sessiz sedasız olan bu sözlük kötü bi sonuçta gerçekten çok vahim bir duruma dönüşüyor. bazılarımız neredeyse sadece o kötü günlerde geliyor birilerine sallıyor ve gidiyor. fatih terim'i savunanlar kötü günde mancini'ye, yönetime sallıyor. iyi sonuçlarda bu sefer savunanlar ortaya çıkıyor. neden birilerini eleştirmeyle nefret etmeyi karıştırıyoruz anlamış değilim.

    saygı, bir toplumda, bir insanda olması gereken en önemli özelliktir. medeni toplumlarda bu temel üzerine kurulur her şey ama bizde maalesef bu durum yok. rica ediyorum kendi nefretinizi her fırsatta kusmayın. eleştir, tepki göster sonuna kadar haklısın ama saygısızlık yapma, kimseye yapma ve ne olursa olsun sinirlerine hakim ol emin ol kazanan sen olursun.
    unutma;
    hepimiz aynı renklere, aynı armaya aşığız tek farkımız başarıya gideceğine inandığımız yol farklı...
App Store'dan indirin Google Play'den alın