resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 5346
    giydiği forma için elinden gelenin en fazlasını vermeye çalışan hırslı futbolcumuz. adam oynamak, gol atmak, maçı takımına kazandırmak için hırs yapıyor işte. 25 mart 2014 galatasaray bursa maçında özellikle dikkat ettim, orta sahada top kaybettiğimiz her pozisyonda depara kalkıp bursalı oyuncuya pres yaptı, savunmaya geldi, hücumda top almak için götünü yırttı, didindi vsvs. ya sen olsan takımda bu kadar çabalarken diğer oyuncuların laubali ve isteksiz oynadıklarını görünce sinirlenmez misin? ben şahsen saha ortasında tekme tokat dalarım!

    o yüzden attığı gol sonrası selçuk'a trip attı iddiası üzerinden kimse sneijder'e "sen kimsin lan haddini bil!!!" modunda çıkışmasın. adam senin benim sevinmemiz için çabalıyor orada ve kendisinin sahaya koyduğu mücadeleyi diğerlerinde görmeyince de sinirleniyor.

    bu sezonun kalanını iyice piç ettik fakat önümüzdeki sezon umarım muslera, melo, telles, bruma ve hajrovic ile birlikte takımda kalır. daha bizimle göreceği çok güzel günleri olmalı bu adamın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın