resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 5341
    oncelikle bu takimda hem deplasmanda hem de kendi evinde kendisini parcalarcasina oynayan aslan diyerek tanimimizi yapalim. melo bir sniejder 2.

    simdi hepimiz rijkaard donemini yasamis adamlariz. o donem bir takim seyler yasandi. bazi futbcular en guzel duygularin katili ilan edildi. kendi sahamizda 5 yedik ve hoca gonderildi. biz kendi sahamizda nasil 5 yedik? peki bunun musebbibi elano muydu? keita miydi?

    yoksa... yoksa birileri bostaydi da o birilerine vefa borcu olan topcular mi vardi? o birileri onlari her daim kollamis miyfi? kotu olmalarina ragmen mi oynatmisti? yoksa o birileri rijkaardin ya da hagi'nin planlarinda olmadiklarini mi ogrenmislerdi?

    iste ben sneijder'in gol sevincinde bunlari dusundum. yabanci oyuncularin vefa borcu falan olmaz. kendileri icin oynarlar. hele melo arma icin oynar.

    sneijder'in onunde hala bir kariyer var mesela. kimin icin feda edecek? unal aysal ona boyle anlatmadi, mancini drogba falan bunlar hep sneijder acisindan "tamam ya bu kulup yuruyor 1-2 seneye yari final oynarlar" diye dusunduren olumlu olaylardi.

    simdi bana soylein kac turk futbolcumuzun -gencler haric- boyle bir planlamasi var? boyle bir planlamasi olmayan adamin katki verebilmesi icin galatasarayli olmasi lazim. kaci galatasarayli?

    bir tane galatasarayli futbolcu vardi di mi? nerede o simdi? kimler gonderdi? kimler linc etti? 20li yaslarinda 50 yas olgunlugu gostermesi beklenilen adam harcandi bu takimda. adam zor atti kendini ispanya'ya.

    neyse sneijder'a donelim. hagi'den sonra bu takimda gordugum en yetenekli superstar. aslanlar gibi de kosuyor savasiyor oynuyor. bence birdeyleri hissetti duydu gordu anladi.

    zaten ultraslan birsey icin bagiriyorsa bir sikinti var demektir. 3lu disinda da allah sahidimdir ki ultraslanin bagirdigina bagirmam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın